Skip to content

Nike Dunk Low 'Midnight Navy'
FN7800-400
85% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low WMNS 'Burnt Sunrise'Nike Dunk Low WMNS 'Photon Dust'

Productdetails

StylecodeFN7800-400
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayMidnight Navy/University Blue/White
KleurNavy
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum18-07-2023
Beoordeling8.5 / 10 (114 stemmen)
Gepubliceerd29 juni 2023 17:15
Bijgewerkt18 mei 2024 06:29
De Nike Dunk Low 'Midnight Navy' sneaker combineert een tijdloos ontwerp met een verleidelijke diepblauwe kleurstelling tot een stijlvolle en functionele schoenoptie. 

De eersteklas witleren basis van het bovenwerk en de 'Midnight Navy' overlays dragen bij aan het eenvoudige, gestroomlijnde ontwerp. De 'University Blue' Swoosh voegt een geraffineerd accent toe aan het geheel. Deze sneaker heeft een vetersluiting, een gewatteerde kraag en een gepolsterde binnenzool, zodat je hem de hele dag comfortabel kunt dragen. De merkelementen op de tong in 'Midnight Navy' vullen het bovenwerk aan, terwijl de gouden tekst op het hiellipje voor een verbluffend contrast zorgt. Het strakke en robuuste ontwerp van de schoen wordt afgemaakt door de witte tussenzool in combinatie met een stevige rubberen donkerblauwe buitenzool.

De Nike Dunk Low 'Midnight Navy' is een stijlvolle schoen die zowel informele als formele looks opfleurt met een diepblauw gevoel van verfijning en elegantie. 
Nike Dunk Low 'Midnight Navy' FN7800-400
80
jul.
18
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download