Skip to content

Nike Dunk Low LX WMNS 'Ale Brown'
FJ2260-001
75% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low WMNS 'Burnt Sunrise'Nike Dunk Low WMNS 'Photon Dust'

Productdetails

StylecodeFJ2260-001
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayPhantom/Ale Brown/Sail/Metallic Gold
KleurBruin
DoelgroepVrouwen
Releasedatum17-02-2024
Beoordeling7.5 / 10 (4 stemmen)
Gepubliceerd12 januari 2024 05:41
Bijgewerkt18 mei 2024 06:29
De nieuwe Dunk Low LX collectie heeft een luxueus, met nepstruisvogel overtrokken geheel, waardoor de toepasselijk genaamde "Brown Ostrich" Dunks ontstaan. De sneakers hebben een traditionele gladleren basis, bedekt met glanzende panelen met patronen in de contrastkleuren "Phantom" en "Ale Brown". 

De "Ale Brown" Dunk Low heeft een gebroken witte tussenzool en een "Light Gum Brown" buitenzool, die de plaats van het silhouet in de casual ruimte promoot. De LX onderscheiding en branding is te vinden op het tonglabel en de rug, met "Nike" en swoosh logo's op de tong die genieten van een metallic afwerking, terwijl tekst op de achilleshiel overlay kiest voor een debossed look. 

Al deze elementen dragen bij aan de uitbreiding van de off-court erfenis van het silhouet, bijna vier decennia na het debuut, en verstevigen de positie van de Nike Dunk Low onder de iconische ontwerpen van het merk.
Nike Dunk Low LX WMNS 'Ale Brown' FJ2260-001
2
feb.
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download