Skip to content

Nike Cortez WMNS 'Burnished'
FJ4737-600
72% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Cortez PRM 'Black Sail'Nike Cortez 'Picante Red'Nike Cortez WMNS 'White/Photo Blue'Nike Cortez WMNS 'Midnight Navy'Nike Cortez Vintage WMNS 'Chlorophyll'CLOT x Nike Cortez 'Forrest Gump'

Productdetails

StylecodeFJ4737-600
MerkNike
ModelNike Cortez
ColorwayBlack/Red/Coconut Milk
KleurRood
DoelgroepVrouwen
Releasedatum21-06-2023
Beoordeling7.2 / 10 (18 stemmen)
Gepubliceerd7 juni 2023 11:17
Bijgewerkt19 april 2024 05:30
De Nike Cortez WMNS 'Burnished' sneaker is een chique en functionele keuze voor damesschoenen. Deze sneaker geeft je look een unieke touch met zijn gebrande afwerking.

Om een lange levensduur en een high-end gevoel te garanderen, is het bovenwerk zorgvuldig gemaakt van verschillende materialen, waaronder leer en synthetische overlays in zwart, 'Coconut milk' en rood. Het lage silhouet en gestroomlijnde ontwerp zorgen voor een comfortabele pasvorm en de klassieke vetersluiting draagt bij aan het persoonlijke gevoel. De schoen is geschikt om de hele dag te dragen dankzij de dempende en schokabsorberende middenzool van lichtgewicht foam. Het visgraatontwerp van de buitenzool zorgt voor betrouwbare tractie en bevordert stabiliteit en zelfverzekerde stappen. Deze sneaker combineert elegantie en functionaliteit naadloos met zijn minimale branding, waaronder het beroemde Nike Swoosh logo dat smaakvol aan beide zijden is geborduurd.

De Nike Cortez WMNS 'Burnished' schoen is de ideale optie voor verschillende omgevingen. De gepolijste afwerking geeft je ensemble een vleugje raffinement en individualiteit, waardoor het zich onderscheidt van de massa.
Nike Cortez WMNS 'Burnished' FJ4737-600
8
jun.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download