Skip to content

Nike Calm Slide 'Sesame'
FD4116-200
66% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Calm Slide WMNS 'Jade Ice'Nike Calm Slide WMNS 'Black'Nike Calm Slide WMNS 'Sail'Nike Calm Mule 'Black'Nike Calm Mule 'Hemp'Nike Calm Slide WMNS 'Rugged Orange'

Productdetails

StylecodeFD4116-200
MerkNike
ModelNike Calm Slide
ColorwaySesame/Sesame/Sesame
KleurBruin
DoelgroepMannen
Beoordeling6.6 / 10 (136 stemmen)
Gepubliceerd9 januari 2023 10:49
Bijgewerkt26 april 2024 06:27
De Nike Calm Slide 'Sesame', een stijlvolle en veelzijdige sandaal ontworpen voor ultiem comfort en casual stijl, is nu verkrijgbaar. Voor ontspannen uitjes, stranddagen of elke andere activiteit waarbij je een zorgeloze vibe wilt omarmen, is deze slide de ideale metgezel.

De Nike Calm Slide 'Sesame' heeft een neutrale en aardse kleurstelling die overal bij past. De gevoerde band zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm, terwijl het synthetische bovenwerk lichtgewicht duurzaamheid biedt. Dankzij de ondersteuning en demping van het voorgevormde voetbed kun je de hele dag comfortabel wandelen of luieren.

Of je nu gaat wandelen of een ontspannen dagje hebt, de Nike Calm Slide 'Sesame' is een uitstekende keuze voor zowel comfort als stijl. Geniet van de zomerse dagen in stijl met de Nike Slides die ook verkrijgbaar zijn in de kleurstellingen 'Black' en 'Sail'.
Nike Calm Slide 'Sesame' FD4116-200
44
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download