Skip to content

Nike Calm Slide 'Black'
FD4116-001
73% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Calm Slide WMNS 'Jade Ice'Nike Calm Slide WMNS 'Sail'Nike Calm Mule 'Black'Nike Calm Mule 'Hemp'Nike Calm Slide WMNS 'Rugged Orange'Air Jordan Play Slide

Productdetails

StylecodeFD4116-001
MerkNike
ModelNike Calm Slide
ColorwayBlack/Black/Black
KleurZwart
DoelgroepMannen
Beoordeling7.3 / 10 (128 stemmen)
Gepubliceerd9 januari 2023 10:22
Bijgewerkt25 april 2024 11:34
De Nike Calm Slide 'Black' is een slanke en minimale sandaal die zowel comfort als stijl biedt. Deze slide is gemaakt met ontspanning in het achterhoofd en is ideaal voor ontspannen uitjes, relaxen bij het zwembad of gewoon een dagje rustig aan doen.

De Nike Calm Slide is verkrijgbaar in een geraffineerde en aanpasbare zwarte kleur. De gevoerde band garandeert een goede en comfortabele pasvorm en het synthetische bovenwerk geeft een lichtgewicht, duurzaam gevoel. De hele dag comfort wordt mogelijk gemaakt door de demping en ondersteuning van het voorgevormde voetbed.

De Nike Calm Slide in 'Black' is de ideale bondgenoot voor ontspannen dagen in de zon of rustige wandelingen door de stad. Deze slide past gemakkelijk bij elke casual outfit dankzij het eenvoudige, minimalistische ontwerp. Geniet van de zomerse dagen in stijl met de Nike Slides die ook verkrijgbaar zijn in de kleurstellingen 'Sail' en 'Sesame'.
Nike Calm Slide 'Black' FD4116-001
60
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download