Skip to content

Born x Raised x Nike Dunk Low SB 'One Block at a Time'
FN7819-400
92% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next Nature - Nike App ReleaseNike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low Retro SE 'Soft Pink & Malachite'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low 'Concord'

Productdetails

StylecodeFN7819-400
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayBlue/White/Pink
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum28-09-2023
Beoordeling9.2 / 10 (1466 stemmen)
Gepubliceerd15 maart 2023 05:30
Bijgewerkt24 april 2024 07:27
De Born x Raised x Nike Dunk Low SB 'One Block at a Time' is een unieke samenwerking tussen het streetwear-merk Born x Raised en Nike. 

Het opvallende kenmerk van deze Dunk Low SB is het gebruik van verschillende materialen en kleuren die samen één geheel vormen. De upper bestaat uit premium leer en contrasterende nubuck, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het kleurenpalet varieert van blauw tot wit en roze, waardoor de sneaker een eigentijdse en elegante look heeft.

Op de neus van elke sneaker staat de inscriptie 'One Block at a Time', wat een uniek en herkenbaar detail toevoegt aan de sneaker. De hiel is versierd met een decoratief embleem in roze borduurwerk. Een holografisch effect zorgt voor levendigheid op de Swoosh en de back tab, waarop het lenticulaire Born SB-logo is afgebeeld. Daarnaast heeft de sneaker een klassieke Dunk Low-constructie met een gewatteerde kraag voor extra comfort en ondersteuning tijdens het dragen.

De Born x Raised x Nike Dunk Low SB 'One Block at a Time' is niet alleen een modieuze sneaker, maar draagt ook een belangrijke boodschap met zich mee. Met zijn unieke design, hoogwaardige materialen en diepere betekenis is de Born x Raised x Nike Dunk Low SB 'One Block at a Time' een geweldige keuze voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en betekenis achter hun sneakers.
Born x Raised x Nike Dunk Low SB 'One Block at a Time' FN7819-400
1,2K
sep.
28
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download