Skip to content

April Skateboards x Nike Dunk Low SB 'Turbo Green'
FD2562-400
85% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low SP 'Veneer'Nike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'

Productdetails

StylecodeFD2562-400
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayTurbo Green/Metallic Silver/Turbo Green
KleurTurquoise
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum27-11-2023
Beoordeling8.5 / 10 (232 stemmen)
Gepubliceerd21 juli 2023 05:34
Bijgewerkt11 mei 2024 07:29
Het Australische merk April Skateboarders en het Nike SB team combineren hun creatieve visies om een ongekend Dunk Low SB ontwerp op de markt te brengen in de April Skateboarders x Nike Dunk Low SB 'Turbo Green'. 

Het bovenwerk van dit lage silhouet heeft een witte basis met 'Turbo Green' suède overlays. De leren toebox en de kurkachtige mesh rond de zijkant en hiel zorgen voor ademend vermogen en duurzaamheid van de sneaker, terwijl de materiaalmix wordt gediversifieerd. De metallic zilveren Swoosh met spiegelachtige reflecties brengt het ontwerp naar nieuwe hoogten en verheft elke outfit. Het woord "April" is geborduurd op de lover side van de sneaker, terwijl de binnenzool en buitenzool zijn voorzien van het iconische roos embleem van de April Skateboarders. Het Nike SB logo op de tong is zilverkleurig en past bij de adembenemende Swoosh, terwijl de buitenzool van de sneaker van blauw doorschijnend rubber is en de roos laat zien.  

Til je sneakercollectie naar een hoger niveau met de April Skateboarders x Nike Dunk Low SB 'Turbo Green'.
April Skateboards x Nike Dunk Low SB 'Turbo Green' FD2562-400
164
nov.
27
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download