Skip to content

Nike Dunk Low 85 'Athletic Department'
FJ5429-133
78% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low WMNS 'Rose Whisper'

Productdetails

StylecodeFJ5429-133
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwaySail/Photodust/Light Smoke Grey
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum02-05-2023
Beoordeling7.8 / 10 (96 stemmen)
Gepubliceerd30 maart 2023 05:59
Bijgewerkt4 mei 2024 05:03
De Nike Dunk Low 85 'Athletic Department' maakt deel uit van de klassieke Nike Dunk Low sneaker-model uit de jaren '80. 

Deze Dunk Low sneaker heeft een vintage uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De upper is gemaakt van een wit canvas basis, wat zorgt voor een frisse en schone look. De grijze suède overlays voegen textuur en diepte toe aan het ontwerp, terwijl de rode leren Swooshes en hielen een opvallende en contrasterende kleur bieden.

Een ander opvallend kenmerk van deze sneaker zijn de verouderde gele veters en midsoles, die een vintage uitstraling creëren en het ontwerp compleet maken. De grafische insoles zijn ook een leuk detail en voegen een persoonlijk tintje toe aan de sneaker.

Deze sneaker heeft een klassieke en tijdloze uitstraling en is geschikt voor dagelijks gebruik en casual gelegenheden. De Nike Dunk Low 85 'Athletic Department' is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Nike en de iconische Dunk Low sneaker, en is een must-have voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele sneaker met een retro-uitstraling.
Nike Dunk Low 85 'Athletic Department' FJ5429-133
54
mei
2
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download