Skip to content

Gucci x adidas Gazelle WMNS 'Green'
IE4795
60% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Gazelle Indoor 'Bliss Pink'adidas Gazelle Indoor 'Scarlet'adidas Gazelle Indoor 'Collegiate Green Lucid Pink'adidas Gazelle BoldAdidas Gazelle Indoor W Shock Purpleadidas Wmns Gazelle Bold 'Cream Collegiate Green'

Productdetails

StylecodeIE4795
Merkadidas
Modeladidas Gazelle
ColorwayGreen/Pink Strata/Green
KleurGroen
DoelgroepVrouwen
Releasedatum12-04-2023
Beoordeling6 / 10 (55 stemmen)
Gepubliceerd31 maart 2023 13:24
Bijgewerkt3 mei 2024 10:16
De Gucci x adidas Gazelle WMNS 'Green' is een exclusieve samenwerking tussen het Italiaanse luxemerk Gucci en het Duitse sportmerk adidas. Het gaat om een limited edition sneaker die de iconische Gazelle-silhouet van adidas combineert met de kenmerkende stijl van Gucci. De twee merken kwamen eerder in 2022 tevoorschijn met een uitgebreide collectie. Dit keer is het de beurt aan de Gucci x adidas Gazelle WMNS 'Green'.

Deze sneaker is uitgevoerd in een opvallende groene kleur, wat een unieke en levendige uitstraling geeft. De upper van de sneaker is gemaakt van hoogwaardig canvas, met Gucci Trefoil-print.
De bekende drie strepen van adidas zijn te vinden aan de zijkanten van de sneaker en is uitgevoerd in een roze kleur voor een mooi contrast.

Een ander opvallend kenmerk van de Gucci x adidas Gazelle WMNS 'Green' is de opvallende zool. De sneaker heeft namelijk een transparante rubberen zool en kleurt net als de drie strepen op de upper. Deze roze kleur complimenteert de rest van de roze accenten op de sneaker. De look van de sneaker wordt afgemaakt met gouden accenten op de 'Gazelle' embroidery, eyelets en niet te vergeten de welbekende gucci-logo op de roze back tab.

De sneaker is uitgebracht naast de Gucci x adidas ZX8000 'Clear Aqua', 'Pink Strata', 'Green' en 'Beige Tone'. 
Gucci x adidas Gazelle WMNS 'Green' IE4795
11
apr.
12
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download