Skip to content

Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low '20th Anniversary'
FN0315-110
90% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low WMNS 'Soft Yellow Alabaster'Nike Dunk Low Retro 'Plum'Nike Wmns Dunk Low Next Nature 'Bicoastal' Nike Dunk Low WMNS 'Rose Whisper'Nike Dunk Low PRM WMNS 'Bacon'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'

Productdetails

StylecodeFN0315-110
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwaySail/Black/White
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum14-06-2023
Beoordeling9 / 10 (562 stemmen)
Gepubliceerd10 maart 2023 10:04
Bijgewerkt27 maart 2024 05:35
De Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low '20th Anniversary' is een zeer exclusieve sneaker ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Clot. De sneaker is ontworpen door de Japanse modeontwerper Hiroshi Fujiwara en de Hong Kong based streetwearmerk Clot.

De Fragment Design x CLOT x Nike Dunk Low heeft, net als zijn voorganger de Air Force, een upper met een traditioneel Chinees geïnspireerd motief. Het motief kleurt wit en lijkt gemaakt te zijn van zijde. De andere delen van de upper zijn gemaakt van zwart leer. Een opvallend kenmerk van de sneaker is te vinden op de heel tab: op de linker heel tab staat "CLOT" in plaats van het Nike logo, en op de rechter "FRGMT". De Fragment x CLOT x Nike Dunk Low heeft een witte transparante zool als finishing touch.

De sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een comfortabele pasvorm, waardoor het niet alleen een stijlvolle, maar ook een draagbare sneaker is. De sneaker is een perfecte combinatie van de Japanse en Chinese streetwear-stijl en de iconische Nike Dunk-silhouet, waardoor het een gewild item is in de sneakerwereld.
Fragment Design x Clot x Nike Dunk Low '20th Anniversary' FN0315-110
446
jun.
14
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download