Skip to content

Fenty x Puma Avanti C 'Aged Silver'
398671-01
40% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Fenty x Puma Avanti VL 'Black'Fenty x Puma Avanti Pony 'Warm White'Fenty x Puma Avanti L 'Club Navy'Fenty x Puma Avanti Pony 'Alpine Snow'Fenty x Puma Avanti L 'Dark Myrtle'

Productdetails

Stylecode398671-01
MerkPuma
ModelPuma Avanti
ColorwayPuma Aged Silver/Puma Aged Silver
KleurZilver
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum15-09-2023
Gepubliceerd8 september 2023 11:19
Bijgewerkt17 mei 2024 05:32
De Fenty x Puma Avanti C 'Aged Silver' (398671-01) is een fashion-forward sneaker-samenwerking die de uitgesproken esthetiek van Fenty, het modelabel van Rihanna, en de sportieve flair van Puma samenbrengt. Deze specifieke uitvoering, de 'Aged Silver', biedt een aparte en luxueuze look die zeker de aandacht zal trekken. Deze kleurstelling is ook verkrijgbaar in de maten PS en INF. Verder is het model ook verkrijgbaar in de elegante kleur 'Black', opnieuw in PS- en INF-maten voor volwassenen.
 
Het zilverkleurige bovenwerk, versierd met metallic elementen, geeft een futuristisch en avant-gardistisch gevoel. Deze unisex schoenen maken niet alleen een gedurfd modestatement maar passen ook naadloos bij een reeks streetwear en high-fashion outfits.
 
Op het gebied van comfort en prestaties stelt de Fenty x Puma Avanti C niet teleur. Met zijn dempende zool en ondersteunende constructie, zorgt hij ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt terwijl je je sneaker game opvoert. 
Fenty x Puma Avanti C 'Aged Silver' 398671-01
-3
sep.
15
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download