Skip to content

BAPE x adidas Stan Smith '30th Anniversary Black'
IG1116
83% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Stan Smith Lux 'Core Black'The Simpsons x adidas Stan Smith 'Homer Simpson'adidas STAN SMITH CFadidas Stan Smith Lux WMNS 'White'Adidas Stan Smith Crepe Whiteadidas Stan Smith Millencon 'Core Black'

Productdetails

StylecodeIG1116
Merkadidas
Modeladidas Stan Smith
ColorwayCore Black/Core Black/Gold Metallic
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum18-11-2023
Beoordeling8.3 / 10 (6 stemmen)
Gepubliceerd13 november 2023 12:04
Bijgewerkt2 mei 2024 06:42
De BAPE x adidas Stan Smith '30th Anniversary Black' (IG1116) sneaker, die een eerbetoon is aan de 30e verjaardag van het Japanse streetwearmerk, maakt indruk met zijn design en hoogwaardige constructie. De Stan Smith collaboration sneaker blijft trouw aan BAPE's kenmerkende stijl en ondergaat een transformatie met een synthetisch leren bovenwerk voor een premium gevoel. Het 'Core Black' bovenwerk is versierd met een tonaal camopatroon in reliëf en reliëf, wat een unieke touch toevoegt. De co-branded details in geraffineerde 'Gold Metallic' folie versterken de esthetiek nog meer. Het ontwerp wordt gecompleteerd met gouden '30th Anniversary' vetersieraden en een speciale co-branded verpakking, die een extra laag elegantie aan de sneakers toevoegt.
 
Deze sneaker is er ook in een Cloud White/Cloud White/Off White kleurstelling - bekijk de BAPE x adidas Stan Smith '30th Anniversary White'.
BAPE x adidas Stan Smith '30th Anniversary Black' IG1116
4
nov.
18
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download