Skip to content

Air Jordan 3 Retro 'Palomino'
CT8532-102
‱81% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 3  Craft WMNS 'Ivory'Air Jordan 3 Retro WMNS 'Georgia Peach'Air Jordan 3 Retro 'Midnight Navy'Air Jordan 3 'Green Glow'Air Jordan 3 GS 'Vintage Floral'Air Jordan 3 Retro PS 'Georgia Peach'

Productdetails

StylecodeCT8532-102
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 3
ColorwayLight Orewood Brown/Metallic Gold/Light British Tan/Palomino
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum29-07-2023
Beoordeling8.1 / 10 (364 stemmen)
Gepubliceerd28 juni 2023 14:54
Bijgewerkt28 april 2024 07:27
De Air Jordan 3 Retro 'Palomino' sneaker is een klassieke en extravagante schoen die een legendarisch ontwerp combineert met hoogwaardige materialen. Met een modern en chique kleurenschema is deze limited edition een eerbetoon aan het iconische Air Jordan 3 silhouet.

Het suĂšde bovenwerk van de Air Jordan 3 Retro 'Palomino' heeft een diepe palomino bruine kleur en straalt verfijning en elegantie uit. Een vleugje textuur en diepte wordt toegevoegd door de herkenbare olifantenprint overlays in 'Light British Tan' op de teen en hiel, terwijl de metallic gouden accenten zorgen voor een strak en opvallend contrast.
Het Jumpman-embleem op de tong en het hiellipje maakt het opvallende ontwerp af en benadrukt de roemruchte geschiedenis van de sneaker.

Een gemakkelijke en comfortabele stap wordt gegarandeerd door de responsieve demping die wordt geleverd door de Air-Sole unit in de hiel. Hij is geschikt voor verschillende ondergronden dankzij de betrouwbare tractie van de stevige rubberen buitenzool.

Profiteer van het geraffineerde en tijdloze ontwerp van de Air Jordan 3 Retro 'Palomino'. Of je nu een sneakerverzamelaar of een modefanaat bent, deze schoen biedt de ideale balans tussen luxe en tijdloosheid. De sneaker is ook verkrijgbaar in de maten GS, PS en TD.
Air Jordan 3 Retro 'Palomino' CT8532-102
226
jul.
29
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download