Skip to content

Bad Bunny x adidas Response CL 'Black'
ID0805
71% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Adidas Response CL Wadidas Response CLAdidas Response CL White SilverAdidas Response CL WAdidas Torsion Response Tennisadidas Response CL 'Crystal White'

Productdetails

StylecodeID0805
Merkadidas
Modeladidas Response
ColorwayCore Black/Legend Ink/Utility Black
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum24-06-2023
Beoordeling7.1 / 10 (21 stemmen)
Gepubliceerd17 juni 2023 05:33
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
De Bad Bunny x adidas Response CL 'Black' sneaker is een gedurfde samenwerking die de levendige stijl van Bad Bunny combineert met het prestatiegerichte ontwerp van adidas. Het Bad Bunny logo staat op de tong van deze sneaker, die een opvallend vetersysteem heeft en een gestroomlijnde zwarte kleur die zelfvertrouwen en attitude uitstraalt. De lichtgewicht en ademende materialen zorgen voor comfort, en de Boost-middenzooltechnologie biedt uitstekende demping en energieteruggave.

De Bad Bunny x adidas Response CL 'Black' sneaker biedt een responsieve en dempende rit en is ontworpen voor zowel stijl als prestaties. Hij is geschikt voor verschillende ondergronden en activiteiten vanwege de rubberen buitenzool, die betrouwbare tractie biedt. Met deze samenwerking kun je in de schijnwerpers staan en de perfecte samensmelting ervaren van Bad Bunny's flair en adidas' innovatie, zodat je met elke stap die je zet je individualiteit kunt laten zien.

Met de Bad Bunny x adidas Response CL 'Black' schoen kun je je sneakercollectie upgraden. Deze samenwerking creëert een gewaagde en praktische sneaker die zich onderscheidt van de massa door de levendige energie van Bad Bunny's stijl te combineren met adidas' toewijding aan prestaties.
Bad Bunny x adidas Response CL 'Black' ID0805
9
jun.
24
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download