Skip to content
Newsfeed

WTAPS slaat voor het eerst de handen ineen met HOKA

23 mei 2024 13:45
WTAPS slaat voor het eerst de handen ineen met HOKA

Het Japanse streetwearmerk WTAPS, bekend om zijn militaire stijl en unieke samenwerkingen, heeft in mei 2024 de krachten gebundeld met HOKA. WTAPS, opgericht door Tetsu Nishiyama in 1997, heeft eerder samengewerkt met merken als Vans en New Balance. Nu voegt ook HOKA zich aan dit rijtje toe. Deze nieuwste collab geeft een frisse draai aan HOKA’s populaire modellen: de HOKA Anacapa Low GTX en de HOKA Ora Luxe Slide, die beide in twee colorways zullen gaan droppen.

HOKA Anacapa Low GTX

Allereerst zal de HOKA Anacapa Low GTX gaan releasen in een ‘Olive’ en ‘Black’ kleurstelling. Het bovenwerk van de schoen komt in een combinatie van mesh en suède, met TPU-overlays en een waterdichte GORE-TEX laag.

Reflecterende 3M-panelen zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent in het donker. Daarnaast bevatten de zolen Vibram’s Megagrip-technologie, waardoor je niet snel zal uitglijden, zelfs niet op natte paden.

HOKA Ora Luxe Slide

De HOKA Ora Luxe Slide is ideaal voor herstel na het hardlopen. De slide heeft een schuimbasis en een mesh strap met aanpasbaar klittenband voor een omsluitende pasvorm. Daarnaast zien we het WTAPS-logo subtiel verschijnen op de rand van de strap, wat bijdraagt aan het minimalistische ontwerp van het pack.

De kenmerkende botten van WTAPS lopen over het klitteband heen, waarmee de collab tussen HOKA en WTAPS wordt benadrukt.

WTAPS x HOKA

Het WTAPS x HOKA pack zal vanaf 24 mei 2024 verkrijgbaar zijn bij WTAPS. Ben je benieuwd naar meer informatie achter het merk HOKA? Of zou je graag willen weten over hoe de schoenen van het merk vallen? Klik dan op de button hieronder!

WTAPS x HOKA
WTAPS x HOKA
WTAPS x HOKA
WTAPS x HOKA
WTAPS x HOKA
WTAPS x HOKA
WTAPS x HOKA