Skip to content
Newsfeed

Profiteer van hoge kortingen in de New Balance Mid Season Sale

5 april 2024 07:00
Profiteer van hoge kortingen in de New Balance Mid Season Sale

De Mid Season Sale is van start gegaan bij New Balance! Je kunt tijdens de Mid Season Sale een uitgebreide selectie van sneakers, kleding en accessoires ontdekken voor een lagere prijs. Bovendien staat het merk bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je tegelijkertijd investeert in items die lang meegaan. Bekijk hier een aantal top picks uit de Sale!

Wat de sneakers betreft: in de Mid Season Sale vind je iconische klassiekers tot de nieuwste releases allemaal voor een goedkopere prijs. Het merk biedt een breed scala aan modellen die zowel geschikt zijn voor sportieve activiteiten als voor dagelijks gebruik.

Maar het aanbod stopt niet bij sneakers. De Mid Season Sale biedt ook een uitgebreide selectie kleding voor de actieve sporter, maar ook voor wie op zoek is naar een casual look. Van luchtige T-shirts en comfortabele shorts tot warme hoodies en stijlvolle jassen. Vergeet ook niet de accessoires te bekijken, zoals praktische tassen, trendy caps en comfortabele sokken om je look helemaal af te maken.

Top picks New Balance Mid Season Sale