Skip to content
Newsfeed

Mis het niet: 20% korting op alle full-price items bij Footshop

20 september 2023 12:19
Mis het niet: 20% korting op alle full-price items bij Footshop

Je kunt momenteel extra geld besparen bij Footshop! Tot 22 september 2023, 23:59 uur, kun je profiteren van 20% korting op bijna alle full-priced artikelen. Houd er rekening mee dat er een minimale bestelwaarde van €150 van toepassing is. Als je één of meerdere producten ter waarde van €150 of meer koopt, kun je de kortingscode invoeren in je winkelwagentje en ontvang je 20% korting op je aankoop. Let op: de kortingscodes variëren per land. Als je vanuit Nederland winkelt, is je code 20EXTRANL.

Bij Footshop vind je niet alleen de nieuwste sneaker releases en trends van merken als Nike, adidas, New Balance en PUMA, maar ook populaire apparel pieces. Denk hierbij aan collecties van Comme de Garçons, A-COLD-WALL, Carhartt, Stüssy, The North Face, Levi’s en nog veel meer.

De winkel biedt ook veel praktische accessoires en andere highlights. Profiteer van 20% extra korting op je aankoop bij Footshop bij besteding van €150 of meer.

Klik op de onderstaande knop om het volledige aanbod bij Footshop te bekijken. Let op: de actie loopt maar tot 22 september 2023, 23:59 uur. Tot die tijd kun je 20% besparen op artikelen bij besteding van €150 of meer. Maak gebruik van de code 20EXTRANL vanuit Nederland om van de korting te profiteren.

Voor meer details over uitverkoopacties en geweldige deals op sneakers en streetwear, bekijk ons laatste sneaker news.