Skip to content
Newsfeed

Nieuwe colorway Salehe Bembury x Crocs Juniper sneaker

28 februari 2024 11:49
Nieuwe colorway Salehe Bembury x Crocs Juniper sneaker

Ontwerper Salehe Bembury, bekend van de Crocs Pollex Clog, toonde begin 2024 de eerste beelden van zijn volgende silhouet; de Crocs Juniper. De sneaker heeft een bijzondere look en is met zijn dynamische kronkelingen en unieke details gemakkelijk te linken aan het werk van Bembury bij Crocs. Nu zien we een tweede colorway van het paar. We kunnen de Crocs Juniper in 2024 verwachten.

Het jaar 2023 was een succesvol jaar voor de Amerikaanse designer Salehe Bembury. De ontwerper werkte eerder voor namen als Versace, Kanye West en New Balance. In 2021 sloot hij zich aan bij Crocs en bracht zijn eigen silhouet uit; de Crocs Pollex Clog. Het unieke silhouet was direct een hit en bracht Bembury een eigen lijn in 2023.

Nu zien we de eerste beelden van de Crocs Juniper, Bembury’s eerste sneaker – de Juniper. Het model arriveerde eerst al in een zalmroze colorway. De buitenzool heeft een chunky, geribbelde look en doet denken aan een vingerprint. Over het bovenwerk zijn geribbelde overlays geplaatst. De neus komt met perforatiegaatjes.

De twede colorway heeft een petrolgroene upper, gecombineerd met oranje en roze details. Het chunky design in combinatie met de opvallende colorway maakt de sneaker uniek in zijn soort. Op de tong is het Crocs logo geplaatst. Ook de naam Salehe Bembury verschijnt meerdere malen op het model.

De Crocs Juniper heeft nog geen officiële releasedatum. We kunnen de twee colorways hoogstwaarschijnlijk in de komende maanden van 2024 verwachten. Klik op de knop hieronder om de huidige Crocs collectie te bekijken.

Crocs Juniper Salehe Bembury
Crocs Juniper Salehe Bembury
Salehe Bembury Crocs Juniper
Crocs Juniper