Skip to content
Staff Picks

Top 10 beige sneakers van dit moment

23 februari 2023 14:04
Top 10 beige sneakers van dit moment

Iedereen heeft sowieso één everyday sneaker nodig, een paartje waarvan je zeker weet dat het overal bij past. Een beige sneaker is met zijn toegankelijke kleur gemakkelijk te combineren in vele outfits. Om jou een beetje te helpen met het uit kiezen van jouw perfecte beige sneaker, hebben wij in dit artikel een top tien voor je klaarstaan. Check hier de top tien beige sneakers van dit moment!

1. Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ – 2022

In 2022 werd de 35ste verjaardag van het Nike Air Max 1 model gevierd. Om de verjaardag te vieren werden er aantal speciale Nike Air Max 1 modellen gedropt, waaronder de ‘Crepe Hemp’.

De beige Nike Air Max 1 ‘Hemp’ was oorspronkelijk released in 2004 en is erg geliefd onder sneakerheads. De ‘Crepe Hemp’ haalt zijn inspiratie uit de ‘Hemp’ colorway en komt met een geweven upper. Blauwe details geven de sneaker een speelse twist.

Asphaltgold

Nike Air Max 1 'Crepe Hemp' - 2022

FD5088-200 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

2. Nike Dunk Low SE WMNS ‘Just Do It’

Deze beige Dunk Low is het tweede model in de ‘Just Do It’ Dunk campagne. De sneaker brengt ode aan vrouwen uit de basketbal- en sneaker scene. De rode kraag symboliseert de oorsprong van vrouwenbasketbal en gouden details geven de sneaker een chique look.

Op de hiel van deze beige sneaker staan vergulde Romeinse cijfers en de zin ‘Just Do It’. Op de sneaker is ook een gouden dubrae te vinden met een antiek uiterlijk. Wil jij deze Dunk coppen? Klik op de button hieronder.

Nike

Nike Dunk Low SE WMNS 'Just Do It'

DV1160-100 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

3. New Balance 550 Lunar New Year ‘Beige’

De New Balance 550 is een ontzettend populair model. De gebroken witte kleur van dit paartje zorgt ervoor dat deze sneaker bij elke outfit past.

De Lunar collectie van New Balance bevat acht lichte sneakers. Ben je benieuwd naar de andere zeven paartjes? Check dan het artikel New Balance presenteert ‘Lunar New Year’ collectie.

Atmos
New Balance

New Balance 550 Lunar New Year 'Beige'

BB550LY1 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders

4. adidas Ozweego

Een ding is zeker, de adidas Ozweego is een super comfortabele sneaker. Dit komt omdat het model gebruik maakt van een driedubbele zool! Bij de Ozweego is er qua comfort geen gebrek.

Deze beige kleurige Ozweego is een perfecte every day sneaker.

END.

Adidas Lage Ozweego Men

FX6029 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

5. ASICS Women’s GEL-1090 V2 ‘Jade’

Sportmerk ASICS heeft een duidelijk motto: “anima sana in corpore sano”, dit is een Latijns gezegde wat “een gezonde geest in een gezond lichaam” betekend. Dit is natuurlijk iets waar iedereen naar streeft.

Dit model heet de GEL-1090™ V2. Het silhouet komt oorspronkelijk uit 2003 maar is opnieuw uitgebracht met een modernere blik voor ogen. Er wordt gebruik gemaakt van suéde overlays en de groene details geven de sneaker een fris uiterlijk. De perfecte beige ASICS sneaker!?

Asphaltgold

Asics Women's Gel-1090 v2 'Jade'

1202A383-101 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

6. adidas Forum 84 Hi

Basketbal sneakers zijn helemaal the way to go in 2023. Zo ook deze adidas Forum 84 Hi.

Dit model maakt gebruik van een premium leren bovenwerk, dit is een van de redenen wat de sneaker zo populair maakt. De adidas Forum 84 Hi heeft een retro uitstraling die jouw outfit een vintage twist geeft.

Klik op de knop om dit paartje te coppen!

Asphaltgold

adidas Forum 84 Hi

GW1905 · Prijs vanaf €43,-

Naar alle aanbieders

7. Stüssy x Nike Air Max Penny 2 ‘Rattan’

Stüssy en Nike komen regelmatig samen met unieke collabs. De Air Max Penny 2 ‘Rattan’ uit 2023 is een vervolg op de samenwerking in 2022, waar overigens ook een populaire beige Stüssy sneaker uit is gerold.

De beige sneaker is gemaakt van suéde en leren materialen. Ook maakt het model gebruik van eye-catching blauwe details.

Stüssy

Stüssy x Nike Air Max Penny 2 'Rattan'

DX6934-200 · Prijs vanaf €143,-

Naar alle aanbieders

8. New Balance 990V3 ‘White’

Deze 990V3 is onderdeel van de Made in USA collectie van New Balance. Deze collectie bestaat uit sneakers die in Amerikaanse fabrieken gemaakt zijn en brengt ode aan het Amerikaanse productieproces. Naast de Made in USA collectie heeft New Balance ook de Made in UK collectie.

De Made in USA collectie is een hoog nodig initiatief van New Balance, aangezien na een meting uit 2020 bleek dat ongeveer 21 miljoen Amerikanen last hebben van werkeloosheid .

Wil je meer weten over deze collectie? Check dan het artikel Maak kennis met de New Balance Made in USA collectie.

New Balance

New Balance 990V3 'White'

M990WB3 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders

9. PUMA Slipstream Retro Grade

Van origine kwam de PUMA Slipstream op de markt als basketbalschoen. Het model uit 1987 maakte in de afgelopen jaren zijn comeback en deed dit met succes.

Deze beige PUMA sneaker maakt gebruik van a pop of color door het rode logo. Ook is er een aantrekkoord op de tong te zien zodat je deze extra strak kan zetten.

PUMA

Puma Slipstream Retro Grade sneakers voor Dames

387999-01 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

10. Converse Run Star Hike Recycled Polyester Platform Hi

De Run Star Hike is dé Chunky sneaker van Converse. Maar deze natural toned Converse is er niet zo maar eentje. De sneaker bestaat namelijk uit 30% gerecyclede materialen! Naast dat je er fashionable uit ziet is dit model ook nog eens beter voor de natuur.

Converse

Converse Run Star Hike Recycled Polyester Platform Hi

172727C · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

Dit waren onze top tien beige sneakers van dit moment. Heb je toch jouw paartje niet in deze top tien kunnen vinden? Check dan onze sneaker zoek machine! Hier vind je zonder enige twijfel iets nieuws voor je collectie!