Skip to content
Newsfeed

Studio Hagel introduceert nieuw silhouet: de TENT

18 november 2023 08:33
Studio Hagel introduceert nieuw silhouet: de TENT

Studio Hagel, een Nederlands footwear merk opgericht door Mathieu Hagelaars, introduceert een nieuw silhouet. Na de succesvolle release van de Hagel Shroud, toont het merk nu de eerste beelden van de Hagel TENT ‘Dark Black’. De sneaker dropt op 25 november 2023 exclusief bij HAGEL en Oallery.

Studio Hagel TENT

Studio Hagel wordt gedreven door innovatie, zo is ook te zien in de uiteenlopende designs van het merk. Mathieu Hagelaars is sinds 2015 actief onder de naam Studio Hagel. Wat begon bij het creëren van unieke designs tijdens MakersMonday, leidde tot samenwerkingen met namen als Valentino, Moncler, Off-White en meer.

De designs van Studio Hagel zijn vooruitstrevend, uniek in hun soort en hebben een moderne uitstraling – zo ook de Hagel TENT. De schoen lijkt zijn inspiratie te halen uit zijn voorganger, de Shroud, maar heeft een tent-like upper gekregen.

De schoen is geïnspireerd op de constructie van een tent en is een weergave van de ontwerpfilosofie van het merk, die creativiteit, innovatie en functionaliteit benadrukt. De Hagel TENT is een uniek en wearable silhouet dat functie en design combineert. Het gebruik van premium materialen zorgt voor comfort en duurzaamheid.

Evenals de Hagel Shroud is ook dit model geproduceerd door Ecco. De dubbel geïnjecteerde buitenzool combineert duurzaamheid en comfort. De Hagel TENT wordt in een ‘Dark Black’ colorway gereleased, maar zullen er in 2024 verschillende colorways volgen.

De Hagel TENT ‘Dark Black’ dropt op 25 november 2023 via de HAGEL website en bij Oallery Amsterdam. Elke paar komt in een ‘puff bag’ dat zowel de sneakers beschermt, als dat als reusable riem-tas gebruikt kan worden. Bekijk de officiële beelden hieronder en mis de release niet.

HAGEL TENT
HAGEL TENT
HAGEL TENT
HAGEL TENT
HAGEL TENT
HAGEL TENT
HAGEL TENT
HAGEL TENT
HAGEL TENT
HAGEL TENT