Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023 – de finales zijn van start gegaan

27 december 2023 12:00
Sneakerjagers Sneaker of the Year 2023 – de finales zijn van start gegaan

Het jaar 2023 nadert zijn einde en heeft ons een overvloed aan opmerkelijke sneakers gebracht. Om het beste paar van het jaar te bepalen, komt Sneakerjagers met de Sneaker of the Year 2023 competitie! In de halve finales namen 4 sneakers het tegen elkaar op. Nu kun je stemmen op de overgebleven 2 sneakers. Bekijk snel of jouw favoriet er nog tussen staat!

In de Sneakerjagers app staan 2 sneakers klaar om beoordeeld te worden. Jouw stem zal helpen bepalen welke sneaker The Sneaker of the Year van 2023 zal gaan worden. Wordt het de Nike SB x Air Jordan 4 ‘Pine Green’? Of de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’?

Via de Sneakerjagers app kun je stemmen op je favoriete release. Daarnaast maak je met het stemmen kans op het winnen van de sneaker van het jaar (deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door StockX). Hoe vaker je stemt, hoe hoger de kans op winst.

Je hebt tot en met 30 december 23.59 uur de tijd om je stem voor de finales uit te brengen. Blijf via de Sneakerjagers nieuwspagina op de hoogte om te zien welke sneaker de zoektocht naar de Sneaker of the Year 2023 heeft gewonnen.

Aan het einde van de rit win jij misschien wel The Sneaker of the Year 2023! Bekijk alle App Promotion Terms hier.

Wil je meer lezen over de sneakers die door het team van Sneakerjagers geselecteerd zijn? Klik dan op de knop hieronder.

Sneaker of the year