Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Union LA x Nike Field General ‘Ivory’ & ‘Off Noir’

9 juli 2024 14:17
Where to cop: Union LA x Nike Field General ‘Ivory’ & ‘Off Noir’

Los Angeles-based fashion label Union LA slaat opnieuw de handen ineen met Nike. Na enkele succesvolle releases, waaronder de Union La x Air Jordan 1 High ‘Storm Blue’ uit 2018, werkt het duo dit keer aan het Nike Field General silhouet. Het model arriveert op 10 juli 2024 in de colorways ‘Ivory’ en ‘Off Noir’.

Union LA x Nike Field General ‘Ivory’ & ‘Off Noir’

Union LA x Nike Field General 'Ivory'

De Union LA x Nike Field General combineert een opvallende colorways met een ingetogen design. De Field General werd in de jaren 80 geïntroduceerd als sportschoen voor American Football, maar heeft afgelopen decennia zijn relevantie behouden middels zijn tijdloze design.

Union LA x Nike Field General 'Ivory'

De sneaker combineert verschillende materialen, waaronder textiel, leer, (synthetisch) leer en suède. De ‘Ivory’ colorway heeft een oranje met witte upper dat mooi contrasteert bij de zwarte buitenzool. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst, evenals het UN/LA label. De grove buitenzool biedt tractie en grip.

Union LA x Nike Field General 'Ivory'

De ‘Off Noir’ colorway gebruikt de kleuren zwart, grijs en donkerblauw. De vergeelde buitenzool geeft de sneaker een vintage uitstraling. Nike en UN/LA brandings verschijnen op de tong, hiel en op het middenpaneel.

Union LA x Nike Field General 'Ivory'

Where to cop?

De Union LA x Nike Field General ‘Ivory’ en ‘Off Noir’ droppen beide op 10 juli 2024 om stipt 09:00 uur. Bekijk de lijst met alle retailers in de Sneakerjagers releasekalender. Naast de ‘Ivory’ en ‘Off Noir’ colorways kunnen we in 2024 ook de ‘Shimmer’ colorway verwachten.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.