Skip to content
Newsfeed

Deze Nike Air Max 1 releases worden in 2024 verwacht

15 maart 2024 14:00
Deze Nike Air Max 1 releases worden in 2024 verwacht

Nike lijkt de Air Max 1 lijn voort te zetten in 2024. Afgelopen jaar werd de ene na de andere colorway van het iconische silhouet gereleased. Onlangs zijn opnieuw een hoop nieuwe colorways onthuld. Het is nog niet precies bekend wanneer de sneakers zullen gaan droppen. Bekijk hier de eerste beelden van verwachte colorways.

De Nike Air Max 1 was zonder twijfel de populairste Nike sneaker van 2023. Na de re-introductie van de ‘Big Bubble’ tijdens SNKRS Day in maart, had Nike de smaak te pakken. Het merk bracht de ene na de andere colorway uit, van OG colorways tot aan nieuwe varianten. Ook in 2024 staan ons enkele nieuwe colorways te verwachten.

Nike Air Max 1 ‘Green Chili’

Bij de Nike Air Max 1 ‘Green Chili’ is het kleurenschema onmiddellijk herkenbaar. Hoewel de buitenzool van dit paar niet is gekleurd, roept de combinatie van zwart en wit associaties op met de iconische Air Max 1 ‘Chili 2.0’. De ‘Malachite’ accenten die er tussendoor zijn verwerkt, voegen nog een extra vleugje levendigheid toe.

🎨 Colorway: Green Chili/Malachite/Black/White
#️⃣ Stylecode: N/A
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 'Green Chili'

Nike Air Max 1 ‘Orange/Black/White’

Hier springt de oranje kleur direct in het oog in de golvende suède mudguard dat over de hele lengte van de schoen loopt. De rest van de Nike Air Max 1 ‘Orange/Black/White’ volgt het monochrome schema dat we al vaak hebben gezien bij de AM1. Aangezien het er hier nog steeds net zo goed uitziet als in 1987, is het gemakkelijk te begrijpen waarom Nike teruggaat naar deze formule.

🎨 Colorway: Orange/Black/White
#️⃣ Stylecode: N/A
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 'Orange/Black/White'

Nike Air Max 1 ‘Burgundy’

Ook bij deze eerste blik valt meteen het levendige oranje bovenwerk van de schoen op, verfraaid met subtiele kiezeldetails voor een elegante uitstraling. Een bordeauxrood suède mudguard omsluit het gehele bovenwerk, inclusief de Swoosh en buitenzool. De voering, veters, tong en tussenzool zijn allemaal traditioneel wit behandeld, waardoor de oranje en bordeauxrode elementen van de schoen extra opvallen.

🎨 Colorway: Burgundy/Red/White
#️⃣ Stylecode: N/A
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 'Burgundy'

Nike Air Max 1 ‘Platinum Violet’

De Nike Air Max 1 ‘Platinum Violet’ heeft een ingetogen colorway. De sneaker komt met een witte upper, gemaakt van mesh. Over het silhouet zijn leren overlays geplaatst in verschillende tinten beige. De transparante Air unit in de middenzool biedt demping en comfort.

🎨 Colorway: Light Bone/Sail/White/Pink
#️⃣ Stylecode: DZ2628-106
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 'Platinum Violet'

DZ2628-106 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

Air Max 1 ‘Mocha’

Na het grote succes van de ‘Mocha’ colorway op diverse Nike silhouetten, denk hierbij aan de Air Jordan 1 High, Air Force 1 Low, Dunk Low en vele meer, verschijnt nu eindelijk de Air Max 1 in een donkerbruine colorway. De sneaker arriveert in de standaard colorblocking met de kleur ‘Mocha’ op de mudguard en Swoosh.

🎨 Colorway: Mocha/Light Bone/Sail/White
#️⃣ Stylecode: DZ2628-004
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 'Mocha'

donderdag 16 mei 2024

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 ‘Dusty Cactus’

De ‘Dusty Cactus’ doet ons verdacht veel denken aan de ‘Clear Jade’ die in 2023 verscheen, maar lijkt een ietwat meer vintage uitstraling te hebben. Het bovenwerk komt in wit mesh. Over het design zijn leren overlays geplaatst in beige en turquoise kleuren. De zool heeft een vergeelde look gekregen, wat bijdraagt aan de vintage uitstraling van de sneaker.

🎨 Colorway: Dusty Cactus/Sail/White
#️⃣ Stylecode: DZ2628-107
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 WMNS 'Dusty Cactus'

DZ2628-107 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’

Eind 2023 verschenen de eerste beelden van de Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’. De ‘Chlorophyll’ is een welbekende colorway bij Nike liefhebbers en verscheen op de Air Trainer 1 in 1987. Komend jaar zien we de gifgroene kleur ook verschijnen op de Air Max 1.

🎨 Colorway: Summit White/Black/White/Chlorophyll
#️⃣ Stylecode: FZ5160-121
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 'Chlorophyll'

Verwacht in 2024

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 ‘Alabaster’

Deze variant van de Nike Air Max 1 komt in een kleurenpalet dat perfect past bij het voorjaar, met wit, alabaster, summit white en zwart. Daarnaast bestaat het uit een mix van mesh, leer en suède. Verder voegt een opvallend reliëfmerk op de tong en hak een subtiele flair toe. Het ontwerp wordt afgemaakt met een tweekleurige rubberen zool, waarbij stijl en functionaliteit perfect in harmonie zijn.

🎨 Colorway: White/Alabaster-Summit White-Black
#️⃣ Stylecode: DZ2628-108
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 'Alabaster'

Verwacht in 2024

Naar alle aanbieders

Air Max 1 ‘White/Coconut Milk’

Neutrale tinten lijken het maar al te goed te doen op de Air Max 1 releases. Na de succesvolle release van de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Coconut Milk’ in 2023 zien we nu een nieuwe colorway van de Air Max 1 die dezelfde beige tinten gebruikt. Het bovenwerk is van wit mesh. Suède en leren overlays geven de sneaker stevigheid.

🎨 Colorway: White/Coconut Milk/Tan
#️⃣ Stylecode: TBA
📅 Release: 2024

Nike Air Max 1 Coconut Milk Tan

Dit zijn enkele Nike Air Max 1 releases die nu al bekend gemaakt zijn voor het jaar 2024. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer updates. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf up-to-date van de laatste releases.