Skip to content
Newsfeed

Out now: Nike Dunk Low Retro ‘Suede Panda’

16 juli 2024 11:40
Out now: Nike Dunk Low Retro ‘Suede Panda’

De ‘Panda’ colorway is misschien wel een van de meest iconische kleurstellingen die op de Nike Dunk Low is verschenen. Dit jaar brengt Nike namelijk de Dunk Low ‘Panda’ opnieuw uit, maar deze keer met een suède twist. De Nike Dunk Low Retro ‘Suede Panda’ is nu verkrijgbar!

Nike Dunk Low Retro ‘Suede Panda’ l FQ8249-100

Het was in 2021 toen de enorme populariteit van de ‘Panda’ colorway begon. De sneaker zette de sneakerwereld op zijn kop, maar na talloze restocks van Nike verloor de ‘Panda’ colorway zijn status. Het is zelfs nu zo dat je de ‘Panda’ Dunk gemakkelijk in de winkel kunt vinden.

Maar nu komt Nike met iets nieuws om de geliefde Black & White Dunk weer tot leven te brengen: de ‘Suède Panda’! Deze variant behoudt de geliefde ‘Panda’ look, maar voegt suède overlays toe voor een frisse twist.

Op het eerste gezicht lijkt de ‘Panda Suede’ niet veel te verschillen van de OG ‘Panda’. Zo bestaat de basis uit een volledig wit leren oppervlak, voorzien van toe box perforaties voor ademend vermogen. Ook zien we dezelfde rubberen tussenzool, die voor extra comfort en veerkracht zorgt. En laten we de Nike-logo’s op de tong, hiel en binnenzool niet vergeten.

De zwarte overlays zijn nu gemaakt van suède dat zachter aanvoelt dan ooit tevoren. Het luxueuze materiaal siert ook het vetersysteem en de Swoosh, die op een klassieke Dunk manier door de zijwanden snijdt. Tot slot krijg je bij deze Nike Dunk een extra set veters voor nog meer veelzijdigheid.

Release

Hoewel de colorway misschien niet meer zo populair is als enkele jaren geleden, verwachten we dat de release van de Nike Dunk Low ‘Panda Suede’ een succes wordt. De Nike Dunk Low Retro ‘Suede Panda’ is nu verkrijgbar!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date