Skip to content
Sneaker Shopping Guide

Sneaker Shopping City Guide: de 6 beste sneaker winkels in Valencia

1 mei 2023 09:32
Sneaker Shopping City Guide: de 6 beste sneaker winkels in Valencia

Valencia is een prachtige stad in Spanje die bekend staat om haar sinaasappelbomen, de paella en de heerlijke stranden. Maar wist je dat Valencia ook een geweldige plek is om sneakers te shoppen? Dus als je binnenkort een reis plant naar Valencia, zorg er dan voor dat je een bezoek brengt aan een van de vele sneakerwinkels!

In deze Sneaker Shopping City Guide hebben we de beste sneakerwinkels van Valencia voor je op een rijtje gezet die je zeker niet mag missen!

1. Foot Locker

Foot Locker is een van de meest bekende en erkende sneakerwinkels ter wereld. Ook de flagship store gelegen in het centrum van Valencia is geen uitzondering. Deze sneakerwinkel biedt een enorme verscheidenheid aan sneakers, kleding en accessoires van alle grote merken. Denk bijvoorbeeld aan Nike, adidas, Lacoste, Puma, Jordan, ASICS en nog veel meer!

Adres: Calle de Don Juan de Austria, 4, 46002 Valencia
Openingstijden: Maandag t/m zondag, 10:00 – 18:00
Instagram: @footlockerspain

Foot Locker sneakerwinkel Valencia
Felipe Balaguer

2. JD Sports

Een ander bekende sneakerwinkel met een vestiging in Valencia is JD Sports. De sneaker store beschikt over een uitgebreide selectie van sneakers van merken als Puma, Nike, Reebok, Fila, adidas en meer. Naast sneakers biedt JD Sports ook een breed assortiment van streetwear, sportkleding en accessoires!

Adres: Calle de Xàtiva, 30, 46004 Valencia
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag, 10:00 – 21:30 & zondag, gesloten
Instagram: @jdsportses

JD Sports

3. Legit Sneaker House

Gelegen in het centrum van Valencia, is Legit Sneaker House een kleine stadstempel die het verhaal vertelt van een sneaker verzamelaar die van zij huis een museum maakt. Het project van contrasten weerspiegelt hoe iemand in perfecte chaos leeft omdat hem niets meer interesseert dan zijn obsessie: sneakers behandelen als verzamelobjecten!

Adres: Plaza Del Ayuntamiento 23, 46002 Valencia
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag, 10:30 – 14:00 / 16:30 – 20:00 & zondag, 12:00 – 20:00
Instagram:
@legitsneakerhouse

Sneakerwinkel Legit Sneaker House in Valencia
Legit Sneaker House

4. SNIPES

Een andere populaire sneaker store in Valencia is SNIPES. In deze winkel vind je de nieuwste en exclusiefste sneakers, evenals klassiekers. Naast schoenen biedt de sneakerwinkel ook een brede selectie van streetwear, accessoires en sportkleding om je outfit compleet te maken. Bij SNIPES kun je dus terecht voor zowel trendy items voor dagelijks gebruik of voor sportieve activiteiten.

Adres: Calle de Colón 38, 46004 Valencia
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag, 10:00 – 21:30 & zondag, gesloten
Instagram:
@snipes

SNIPES in Valencia
Ruben Lorente

5. Sneaker Lane

Ben je op zoek naar de nieuwste en meest exclusieve sneakers en streetwear? Bezoek dan deze must-visit voor sneakerliefhebbers! De schoenenwinkel Sneaker Lane heeft een indrukwekkende selectie van de nieuwste en meest gewilde sneakers van onder andere Nike, adidas, Jordan Brand en New Balance. Bovendien vind je er streetwear items van bijvoorbeeld Off-White, by Parra, Supreme en meer!

Adres: Calle del Doctor Serrano, 1, 46004 Valencia
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag, 11:00 – 14:00 / 17:00 – 20:30 & zondag, gesloten
Instagram:
@sneaker__lane

Sneaker Lane in Valencia
Sneakerjagers

6. Courir

Met meer dan 320 winkels in heel Europa heeft Courir zich gevestigd als een erkende sneaker store. Ook in Spanje is Courir aanwezig met 16 winkels, waarvan één in Valencia. Het merk biedt mode voor zowel heren als vrouwen en richt zich tot iedereen die zijn passie deelt voor sneakers en fashion.

Adres: Carrer de Colón, 30, 46004 Valencia
Openingstijden:
Maandag, gesloten & dinsdag t/m zaterdag, 10:00 – 21:00 & zondag, 12:00 – 20:00
Instagram:
@courirespana

Courir winkel
Courir

Met deze lijst van sneakerwinkels in Valencia ben je goed voorbereid op een dagje shoppen! Ga je binnenkort ook een andere stad bezoeken? Bekijk dan meer van onze Sneaker City Shopping Guides. Houd daarnaast onze Instagram in de gaten voor meer sneaker inspiratie.