Skip to content
Staff Picks

Shop de nieuwe Karl Kani collectie nu bij Snipes

16 mei 2022 19:47
Shop de nieuwe Karl Kani collectie nu bij Snipes

Snipes komt weer met een nieuwe Karl Kani drop. De nieuwe ‘Walk Your Own Legacy’ collectie bestaat uit twee verschillende sneakers. Het eerste model is Karl Kani 89 UP Logo white/lilac die verkrijgbaar is in damesmaten. In de collectie zien we hoe rapper Santa Salut de sneaker heeft gestyled. Voor de mannen is er de Karl Kani 89 classic white/black, die ook in grotere maten verkrijgbaar is. Om het stylen van de sneaker wat makkelijker te maken hebben we de bijbehorende looks al voor je uitgekozen. Bekijk de looks hieronder!

Santa Salut in Karl Kani

Santa Salut is een 23-jarige rapper en staat voor female empowerment en liefde. In 2019 brak de rapper door en is sindsdien gefocust op het combineren van hip-hop en feminisme. In de nieuwe ‘Walk Your Own Legacy’ collectie zien we Santa Salut in de Karl Kani 89 UP Logo white/lilac. Kijk hier hoe Santa de sneaker styled.

Karl Kani – 89 UP Logo white/lilac

KARL KANI x Snipes
KARL KANI x Snipes

De Karl Kani 89 UP logo heeft een frisse retro look. De sneaker heeft een witte colorway met lila accenten. De upper is gemaakt van wit leer. Op het middenpaneel staat het logo gestikt dat lila kleurt. Ook het label op de tong en de heel tab kleuren lila. Als kers op de taart heeft de sneaker ook nog een witte plateau zool gekregen.

Karl Kani – Fuzzy Corduroy Bucket Hat

KARL KANI x Snipes

Ook is de Karl Kani bucket van Santa Salut in de Snipes collectie te verkrijgen. De hoed is gemaakt van een pluizig corduroy material. Verder kleurt de hoed lichtbruin en is het logo in het zwart gestikt op de voorkant.

Carhartt WIP – L/S Hagen Shirt

KARL KANI x Snipes
KARL KANI x Snipes

De Lagen Shirt van Carhartt WIP is een wardrobe essential. Het shirt heeft bruin en crème kleurige ruit. Verder is het shirt gemaakt van een zachte wol blend en heeft het een lichte oversized fit.

Reebok – New Cozy Tank

KARL KANI x Snipes
KARL KANI x Snipes

Ook draagt Santa Salut een crop top onder het shirt. De top kleurt wit en heeft het logo in het zwart op de borst geprint. De tanktop is gemaakt van een zacht en fluffy materiaal en heeft een cropped fit. Hierdoor krijgt de top een speelse look.

Levi’s – 501® CROP

KARL KANI x Snipes

De spijkerbroek is een wardrobe essential. Daarom is het laatste item van de look de Levi’s 501® CROP spijkerbroek. De jeans hebben een hoge taille en een tapered fit. De broek kleurt een klassiek denim blauw. Met deze jeans is de retro look van Santa Salut helemaal af.

Karl Kani – 89 classic Full Look

Voor de mannen wordt de Karl Kani 89 classic Black/White ook in grote maten gereleased. Daarom hebben we een outfit samengesteld om te matchen met de sneakers. Bekijk hier hoe wij de sneakers zouden stylen.

Karl Kani – 89 classic Black/White

KARL KANI x Snipes
KARL KANI x Snipes

Het belangrijkste onderdeel van de outfit zijn natuurlijk de sneakers. De sneaker heeft een retro look. Het bovenwerk van schoen is van leer en kleurt wit. Op de neus en het middenpaneel zijn perforatie gaatjes wat zorgt voor een ademend effect. Op de zijkant van de schoen staat het logo in het zwart gestikt. Verder zijn het label op de tong en de heel tab zwart. Ook staat op het logo in het wit op de hiel.

Champion x Snipes LEG Tracksuit

Het Champion x Snipes LEG Tracksuit is een trainingspak dat bestaat uit een jas en een broek. Op de linkerborst en linker broekzak staat het logo in het wit gestikt. De mouwen van de jas en de broekspijpen bevatten een streep waarop het ook het Champion logo staat. Het pak is gemaakt van een zachte stof wat zorgt voor een comfortabele fit.

Champion Rochester Bucket Hat

De outfit wordt afgemaakt met deze zwarte bucket hat van Champion. Op de voorkant staat in het groot Champion gestikt. Deze hoed is perfect om gedurende het zomerseizoen je hoofd koel te houden.

Dit zijn onze outfit recommendations voor bij de Karl Kani sneaker collectie bij Snipes. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder.