Skip to content
Staff Picks

Shop de 5 tofste Birkenstocks bij Snipes

22 september 2021 15:00
Shop de 5 tofste Birkenstocks bij Snipes

Naast de populaire sandalen van Birkenstock staat het merk ook bekend om zijn interessante geschiedenis. Het begon allemaal in 1896 toen Konrad Birkenstock het idee kreeg om flexibele voetbedden te maken. Deze konden makkelijk in de schoenen en sandalen geschoven worden om een fijn en comfortabel gevoel aan de schoenen te geven.

Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid en bracht Birkenstock over de jaren heen verschillende modellen uit. Nu zijn de sandalen van het merk ook te vinden bij Snipes! Om jou te helpen zoeken naar de perfecte sandalen hebben wij een top 5 samengesteld van de tofste Birkenstocks bij Snipes.

De Birkenstocks uit deze lijst zijn verkrijgbaar op de website van Snipes en kunnen makkelijk met één klik op de knop besteld worden. Wil je liever zelf naar de Birkenstock collectie kijken op de website van Snipes? Klik dan op de knop hieronder.

1. Birkenstock Arizona Grau Sandal

Birkenstock Arizona Grau Sandal

We beginnen de lijst met de Birkenstock Arizona Grau Sandal. Het bovenwerk van de sandaal is gemaakt van grijze suède. Hierop zijn gouden gespen te vinden met het Birkenstock logo erop gedrukt.

Verder heeft het model een bruine middenzool en een zwarte buitenzool. Naast de kleur grijs is het sandaal ook verkrijgbaar in andere kleuren.

top 5 Birkenstocks Snipes

2. Birkenstock Boston BFBC

Birkenstock Boston BFBC

Op nummer twee staat de Birkenstock Boston BFBC. De klomp kleed zijn bovenwerk in een zwart jasje. Deze is gemaakt van suède. Hierop is een zilveren gesp te vinden.

Het inzetstuk van de klomp is bruin. Verder is het buitenzool van de Birkenstock zwart en matcht deze perfect met zijn bovenwerk.

top 5 Birkenstocks Snipes

3. Birkenstock Arizona SBF Nu

Birkenstock Arizona SBF Nu

De Birkenstock Arizona BF Patent heeft een roze kleurenschema, met zilveren accenten die te vinden zijn op de gespen. De sandaal heeft een bruine middenzool en dipt zijn buitenzool in een wit kleurtje.

De sandaal is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze kunnen gevonden worden op de website van Snipes.

top 5 Birkenstocks Snipes

4. Birkenstock Gizeh NU Oiled

Birkenstock Gizeh NU Oiled

Vervolgens hebben wij de Birkenstock Gizeh NU Oiled. De sandaal heeft een bovenwerk in de kleur beige. Hierop is een zilveren gesp te vinden met het Birkenstock logo erop gedrukt.

Het inzetstuk van de sandaal is bruin. Verder heeft het model een zwarte buitenzool om het kleurenschema helemaal af te maken.

top 5 Birkenstocks Snipes

5. Birkenstock Madrid BF Patent

We sluiten de lijst af met de Birkenstock Madrid BF Patent. De sandaal heeft een bruine middenzool, deze is aan het achterstuk verhoogd.

Over het inzetstuk heen zit een blauwe band. Hierop zit een zilveren gesp. Om de Birkenstock compleet te maken, kleurt het buitenzool van het model volledig wit.

top 5 Birkenstocks Snipes

Tot zo ver onze top 5 tofste Birkenstocks bij Snipes. Ben jij benieuwd welke andere sandalen momenteel verkrijgbaar zijn? Check dan onze releasekalender en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.