Skip to content
Watch

Rolph van Heyster, co-owner van Calico Jack, is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast

25 juni 2020 16:00
Rolph van Heyster, co-owner van Calico Jack, is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast

In aflevering 5 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast ontvangt host van de show Valerio Zeno mede eigenaar van Calico Jack: Rolph van Heyster.

Rolph van Heyster opende in 2013 samen met Erik Morrenhof de sneaker en lifestyle winkel Calico Jack in Venlo. Sinds dien is de sneaker en streetwear winkel een gevestigde naam in de Nederlandse sneakerwereld. Door Italian sportswear, British cool, modern street- & menswear met football culture te combineren heeft Calico Jack een bijzonder divers aanbod die we niet in heel veel winkels zien.

Naast liefhebber van fashion en sneakers is Rolph gek van voetbal. Dit is duidelijk te zien in de winkel van Calico Jack. Zo word je verwelkomt door een vintage foto van Pirlo in Inter Milan shirt als je binnenloopt, en is de Instagram feed regelmatig gevuld met prachtige foto’s die je meenemen naar het voetbal van de jaren 80 en 90.

In de podcast verteld Rolph alles over zijn winkel Calico Jack, de sneakerwereld en de corona periode. De 5e aflevering van seizoen 2 is vanaf vrijdag 26 juni 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.