Skip to content
Upcoming

Calico Jack WEST opent dit weekend zijn deuren

12 februari 2021 17:50
Calico Jack WEST opent dit weekend zijn deuren

Calico Jack opent dit weekend een nieuwe locatie in Blerick: Calico Jack West. De Venlose retailer splitst hiermee hun visie van ‘Luxury’ en ‘Legacy’ van elkaar. Maar ondanks deze nieuwe verdeling blijft Calico Jack altijd verbonden door hun sterke community en vormt hun website een brug van East naar West. Lees hieronder wat de opening van de nieuwe locatie gaat betekenen voor Calico Jack en hoe je als eerste een sneak peek kunt krijgen! 👀

Calico Jack

In 2013 opende Calico Jack zijn deuren in het Limburgse Venlo, opgericht door Rolph van Heyster en Erik Morrenhof. De kledingwinkel verkoopt streetwear in de breedste zin van het woord. Zo varieert hun collectie van sportmerken zoals Nike tot luxere merken als Stone Island. Met het oog op kwaliteit en hun community blijft Calico Jack zich ontwikkelen, ook in moeilijkere tijden zoals de huidige Corona-pandemie. Calico Jack is één van de voorbeelden die laat zien dat je van iets negatiefs iets positiefs kunt maken, corona is voor hun een “katalysator” geweest. Zaterdag 13 februari is het zo ver, ze openen de deuren van hun nieuwe locatie in Blerick.

Calico Jack West
Calico Jack West

East vs. West

Het plan van Calico is simpel: “1 naam, 2 locaties, 3 concepten”. De naam van de locaties blijven hetzelfde, hierdoor wordt de Calico Jack community verder uitgebreid. De nieuwe locatie wordt in het westen van Venlo geopend: in Blerick. Dat is niet zo gek. Blerick heeft veel betekenis voor de oprichters: dit is hun oude woonplaats en Rolph’s ouders hadden hier een schoenenwinkel.

In ditzelfde pand, draagt Calico Jack de legacy voort van Rolph zijn familie en de liefde voor sneakers en streetwear. ‘Our legacy’ wordt dan ook de grootste focus van de locatie in West, ze zullen zich hier gaan richten op sneakers en streetwear en komen er merken zoals Daily Paper. Daarnaast komt er in de winkel een extra ruimte, speciaal voor dressed schoenen. Het huidige pand: Calico Jack East gaat zich focussen op ‘The new Luxury’ en richt zich op meer high end merken. Ondanks de splitsing van de locaties en concepten, blijft het geheel verbonden door de Calico Jack website die de brug van East en West symboliseert.

Calico Jack West

Pick-up in Calico Jack West

Helaas moet door de huidige maatregelen de full store experience nog even wachten, maar je kunt vanaf dit weekend wel alvast een sneak peek krijgen. Hoe? Door je online bestelde goods op te pikken! De pick-up mogelijkheid werkt als volgt:

  • Shop online op calicojack.nl
  • Geef bij check out aan: instore pick up
  • Calico Jack neemt contact met je op
  • Kom op de afgesproken tijd naar Calico Jack West
  • Pick je goods op
  • Have a sneak peek!

Als extra gift krijg je 14% korting! Gebruik daarvoor de kortingscode: CALICOJACKWEST bij check out van je bestelling.
Houd de Sneakerjagers blog in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van al het sneaker nieuws!

Adres: Calico Jack West
Kloosterstraat 18
Blerick

Calico Jack West Locatie
Calico Jack West