Skip to content
Newsfeed

Reebok en BAPE komen samen voor een Spring ’22 collectie

4 januari 2022 16:00
Reebok en BAPE komen samen voor een Spring ’22 collectie

Na al verschillende sneakers gereleased te hebben, komen Reebok en BAPE opnieuw samen voor een collab. Samen brengen zij de Reebok x BAPE Spring ’22 collectie uit en deze zal hoogstwaarschijnlijk in januari 2022 gedropt gaan worden.

In 2020 brachten de twee merken samen de BAPE x Reebok Club C uit. Dit paartje kleurt voornamelijk wit en heeft het bekende STA logo op het middenpaneel gekregen. Ook is het ABC CAMO print van BAPE op de schoen terug te vinden in de kleuren blauw, paars en groen.

Een jaar later zette de twee namen hun samenwerking voort en brachten het ‘Multi-Color Camo’ pack uit. Ook hier werd de Club C opnieuw uitgebracht, samen met de Instapump Fury. Deze sneakers delen dezelfde ABC CAMO Print als de voorgaande paartjes met de BAPE brandingen bij de tong en hiel gedrukt.

Via een Instagrampost maakte A Bathing Ape zijn nieuwe samenwerking met Reebok bekend. De post laat het ABC CAMO print van het Japanse merk zien in zes verschillende kleuren. De apenkop van BAPE is ondersteboven gezet en heeft het Reebok logo bij de ogen gestikt.

Helaas is er nog niet heel veel bekend over de aankomende samenwerking. Volgens Reebok komt de Spring ’22 collectie in januari 2022 uit. De collectie wordt op 10 januari onthuld door beide merken. De items zullen verkrijgbaar zijn bij Reebok en bij A Bathing Ape.