Skip to content
Sneaker Shopping Guide

Sneaker Shopping City Guide: de 11 beste sneakerwinkels in Keulen

25 mei 2024 16:24
Sneaker Shopping City Guide: de 11 beste sneakerwinkels in Keulen

Keulen is een stad vol cultuur, geschiedenis en bruisende energie. Maar met zijn vele sneakerwinkels is Keulen ook een paradijs voor sneakerliefhebbers. Daarnaast is deze stad één van de tien speelsteden van het EK 2024. Logistiek gezien voor Nederlandse sneaker- en voetballiefhebbers is deze stad dus super aantrekkelijk!

Keulen is de vierde grootste stad van Duitsland, na Berlijn, Hamburg en München. Maar wat Keulen uniek maakt, is dat het dicht bij de Nederlandse grens ligt. Daardoor is het heel makkelijk te bereiken.

Het is dus de perfecte bestemming voor een dagje shoppen! Benieuwd welke sneakerwinkels je in Keulen kunt vinden? Lees dan snel verder!

1. Foot Locker

Foot Locker is een klassieker in de sneakerwereld. Met zijn uitgebreide collectie van de nieuwste releases en exclusieve edities, is deze winkel een must-visit voor elke sneakerhead. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste adidas Samba of een exclusieve Nike release, Foot Locker Keulen heeft het allemaal!

Adres: Schildergasse 84 A, 50667 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram: @footlockergermany

Sneakerwinkel Foot Locker in Keulen
Foot Locker

2. Overkill

Overkill is dé plek voor de echte sneakerfanaat. Deze winkel biedt een breed scala van merken en stijlen, van streetwear tot de nieuwste sneakers. Bovendien staat Overkill bekend om zijn unieke samenwerkingen en speciale releases die je nergens anders vindt!

Wil je meer weten? Lees dan: Een Sneakerjagers Recap over de Overkill Keulen Opening Event >>

Adres: Hahnenstraße 20, 50667 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 11:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram: @overkillshop

Beeld Overkill

3. size?

Of je nu op zoek bent naar een speciale editie van je favoriete merk of een nieuwe, trendy sneaker wilt scoren, bij size? Dan ben je aan het juiste adres! Kortom, size? in Keulen is de ideale plek voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar iets speciaals.

Adres: Hohe Str. 168, 50667 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram: @sizeofficial

Sneaker store size? in Keulen
Size?

4. SNIPES

Ook SNIPES is een begrip in Europa als het gaat om sneakers en streetwear. Met merken als Nike, adidas, PUMA, New Balance en Reebok biedt SNIPES Keulen een breed assortiment voor zowel mannen als vrouwen. De winkel heeft regelmatig nieuwe collecties, dus breng zeker een bezoekje!

Adres: Hohe Str. 100-102, 50667 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram: @snipes_germany

Schoenenwinkel SNIPES in Keulen
SNIPES

5. JD Sports

JD Sports in Keulen mag je ook zeker niet overslaan. Met unieke sneakers uit de JD-exclusive collectie die je nergens anders tegenkomt, is het logisch waar de naam “King of Trainers” vandaan komt.

Adres: Hohe Str. 128-132, 50667 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram: @jdsportsde

Sneakerwinkel JD Sports in Keulen
Joe the Kop

6. Pivot Skateshop

Voor de skateliefhebbers onder ons is Pivot Skateshop de plek om te zijn. Deze winkel biedt een breed scala aan skateschoenen, kleding en accessoires. Met merken als Vans, DC en Nike SB, is Pivot Skateshop de go-to plek voor alles wat met sneakers en skaten te maken heeft.

Adres: Brüsseler Pl. 22, 50674 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m dinsdag 13:00-18:00, woensdag gesloten, donderdag t/m vrijdag 13:00-19:00, zaterdag 12:00-18:00 & zondag gesloten
Instagram: @jdsportsde

Pivot Skateshop

7. Coziness Concept Store

Coziness Concept Store combineert mode en lifestyle in een unieke winkelervaring. Hier vind je niet alleen sneakers, maar ook kleding en accessoires die je outfit compleet maken. De focus ligt op kwaliteit en unieke ontwerpen, waardoor je altijd iets bijzonders vindt.

Adres: Maastrichter Str. 49, 50672 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 12:00-20:00, zaterdag 11:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram: @coziness_eu

Sneaker store Coziness Concept Store in Keulen
Coziness Concept Store

8. Defshop

Desfshop is de plek voor urban fashion, streetwear en sneakers. Met een uitgebreide collectie van kleding, sneakers en accessoires van verschillende grote en opkomende merken, vind je hier alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle look.

Adres: Kalker Hauptstraße 55, 51103 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m donderdag 10:00-20:00, vrijdag en zaterdag 10:00-22:00 & zondag gesloten
Instagram: @defshop

Sneakerwinkel Defshop in Keulen
Defshop

9. SOL*D./THE VAULT

Voor de verzamelaars en liefhebbers van zeldzame sneakers is SOL*D./THE VAULT een paradijs. Deze winkel biedt een exclusieve selectie van limited edition sneakers en streetwear. Perfect voor degenen die iets unieks willen toevoegen aan hun collectie.

Adres: Aachener Str. 7, 50674 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m donderdag gesloten, vrijdag 11:00-17:00 & zaterdag 11:00-19:00
Instagram: @soldthevault

10. Vans

Vans is een iconisch merk dat synoniem staat voor skaten en streetwear. In de Vans winkel in Keulen vind je de nieuwste collecties en klassieke stijlen die al decennia populair zijn. Een must-visit voor elke sneaker- en skateliefhebber.

Adres: Hohe Str. 68-82, 50667 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00-20:00 & zondag gesloten
Instagram: @vans_europe

Vans

11. StuffBrothers Store

StuffBrothers Store is een verborgen juweeltje wat betreft sneakerwinkels in Keulen. Deze winkel biedt een unieke slectie van exclusieve sneakers, high fashion en streetwear. Met een gezellige sfeer en deskundig personeel is een bezoek aan StuffBrothers een ervaring op zich.

Adres: Apostelnstraße 14-18, 50667 Köln, Duitsland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 12:00-18:30, zaterdag 11:00-18:30 & zondag gesloten
Instagram: @stuffbrothers

Dus, als je een dagje wilt shoppen en je sneakercollectie wilt uitbreiden, is Keulen de perfecte bestemming. Met deze gids weet je precies waar je moet zijn voor de beste sneakerwinkels in de Keulen. Veel shopplezier!

Wil je ook graag de beste sneakerwinkels in andere grote steden ontdekken? Ga dan naar het volledige overzicht van de Sneakerjagers Sneaker Shopping Guide!