Skip to content
Newsfeed

De Hartopy x Reebok Trinity Premier & Club C Velcro zijn nu te verkrijgen bij Footpatrol

5 juli 2024 14:00
De Hartopy x Reebok Trinity Premier & Club C Velcro zijn nu te verkrijgen bij Footpatrol

De recente samenwerking tussen Hartcopy en Reebok is nu exclusief te verkrijgen bij Footpatrol. Het duo komt met twee silhouetten; de Trinity Premier en de Club C Velcro. Hartcopy brengt met deze samenwerking ode aan de drukpers, een element dat centraal staat in het werk van het Hartcopy.

Hartcopy x Reebok

In 2020 lanceerde Timothy Suen Hartcopy (@hartcopy), een online catalogus van de laatste sneakertrends, releases en samenwerkingen. Wat startte als een corona project, groeide uit tot een welbekend merk dat eerder dit jaar een samenwerking met adidas naar binnen hengelde. Voortbordurend op dat succes, slaat Hartcopy nu de handen ineen met Reebok.

Het duo brengt twee silhouetten uit; de Trinity Premier en Club C Velcro. De Reebok Trinity Premier verschijnt in een zwart-grijze colorway dat ode brengt aan fysiek drukwerk. De sneaker komt met inkachtige details, die verwijzen naar de vieze achterkant van een drukpers. Zilveren, metallic details hinten naar de machines.

Hartcopy x Reebok
Beeld Footpatrol

Op de tong is het Hartcopy logo geplaatst, evenals ‘RBK’, die op één voet gespiegeld is, wat verwijst naar offset- en lithografiegebaseerde drukprocessen. Deze asymmetrie komt terug in op de toebox, waar subtiele verschillen te zien zijn tussen de linker- en rechtervoet.

Hartcopy x Reebok
Hartcopy x Reebok

De Club C Velcro staat voor een gestroomlijnder, verfijnder en afgewerkt product. In tegenstelling tot het andere silhouet heeft de Club C Velcro een ietwat meer ingetogen design, zonder asymmetrie. Een belangrijk detail op de sneaker zijn de CMYK ‘registratiemarkeringen’ die gevormd zijn uit aangepaste Reebok Classics ‘sunburst’ details.

De Hartcopy x Reebok Club C Velcro en Premier Trinity zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Footpatrol. Wees er snel bij, want de release gaat snel.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date