Skip to content
Newsfeed

Reebok en Palace blazen nieuw leven in de Fury en Club C

4 juni 2024 17:08
Reebok en Palace blazen nieuw leven in de Fury en Club C

Het Britse merk Palace, opgericht door Lev Tanju, heeft een lange geschiedenis van samenwerkingen. Onlangs zagen we nog de samenwerking tussen Palace en UGG, en ook Crocs sloeg de handen ineen met het merk. Maar ook Reebok heeft al meerdere keren samengewerkt met Palace. Denk aan de Reebok Classic, de Workout FVS en de Club C II Mid Revenge.

Nu, in juni 2024, komen Palace en Reebok opnieuw samen om een zomercollectie uit te brengen. De collectie draait om twee sneakers: de Instapump Fury en de Club C. Beide modellen droppen in een Off-White kleurstelling met vintage geïnspireerde details. Naast de schoenen omvat de collectie ook trainingspakken, hoodies, T-shirts, shorts en petten, allemaal in beige en grijze tinten.

Om de release te vieren, hebben Palace en Reebok een campagnefilm gemaakt, geregisseerd door Stuart Hammond, een oprichtend lid van de Palace Wayward Boys Choir skateboardcrew. De film, met Palace skate teamlid Torey Goodall, knipoogt naar hun allereerste schoencommercial uit 2014 en benadrukt de langdurige relatie tussen de merken. Je kunt de video hieronder bekijken! 

De Palace x Reebok Instapump Fury en Club C zullen gaan droppen op 7 juni 2024 bij Palace. Benieuwd naar wat er nog meer gaat droppen in juni 2024? Check dan de Hyped Sneaker Releases via de knop hieronder!

Reebok x Palace
Reebok x Palace
Reebok x Palace
Reebok x Palace
Reebok x Palace