Skip to content
Upcoming

BAPE en Reebok brengen samen een Club C uit

14 december 2020 21:28
BAPE en Reebok brengen samen een Club C uit

BAPE en Reebok zijn geen onbekenden bij elkaar. De twee merken hebben namelijk al vaak met elkaar samengewerkt. Zo werkten de twee aan modellen zoals de Instapump en Electrolyte 97. Dit is de eerste keer dat BAPE heeft gewerkt aan het Club C model.

A Bathing Ape of BAPE is een Japans streetwear merk dat is opgezet in 1993 door NIGO. Het merk specialiseert zich in mannen, vrouwen en kindermode. Waar BAPE het meest om bekend staat is de BAPE camo en de ster die op de zijkant van alle BAPESTAS staat. Deze twee iconische elementen komen ook weer terug op de Reebok Club C.

BAPESTA

BAPE x Reebok Club C

Zoals de meeste samenwerkingen op de Reebok Club C wordt het design vrij simpel gehouden. Toch is het deze keer anders dan anders. Op de zijkant van de sneaker is de klassieke Reebok tekst weggehaald en vervangen door de BAPESTA ster. Deze ster heeft ook de iconische camo van BAPE erop in de kleuren blauw, groen en rood. BAPE branding is geplaatst op de hak en tong van de Reebok Club C. Voor de rest is het bovenwerk geheel gemaakt van wit leer.

De BAPE x Reebok Club C heeft nog geen releasedatum, maar we kunnen de sneaker waarschijnlijk nog in december verwachten. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas 4D Fusio 'Semi Frozen Yellow'

FY3603 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
BAPE Reebok Club C
BAPE Reebok Club C
BAPE Reebok Club C
BAPE Reebok Club C
Images by Yankeekicks