Skip to content
Newsfeed

The Whitaker Group onthult New Balance 1906U ‘Willful Bias’ pack

9 juli 2024 11:38
The Whitaker Group onthult New Balance 1906U ‘Willful Bias’ pack

De Creatief initiatief The Whitaker Group (TWG) komt samen met New Balance. In 2014 kwam Social Status, een bedrijf dat onderdeel is van TWG, de New Balance CM1600 ‘Winter in the Hamptons’ uit. Nu, precies tien jaar later, onthult het initiatief de New Balance 1906U in twee colorways die in 2024 zullen releasen.

The Whitaker Group (TWG), opgericht door James Whitner, is een bekroonde retailgroep die bestaat uit A Ma Maniére, Social Status, APB en Prosper. De merken A Ma Maniére en Social Status hebben in het verleden al samengewerkt met New Balance, Jordan Brand en Nike. Nu slaat The Whitaker Group de handen ineen met New Balance.

In een Instagrampost deelde TWG een volgende samenwerking met New Balance. Het duo komt in 2024 met twee colorways van de 1906U, een erg populair silhouet dit jaar. De sneaker arriveert in twee colorways; een blauwe met grijze variant en een beige.

Het bovenwerk is van ademend mesh. Over het silhouet heen zijn overlays van suède, leer en synthetische materialen geplaatst. Beide paren zijn ontworpen voor comfort en duurzaamheid, met N-Ergy demping over de hele lengte in de middenzool.

The Whitaker Group x New Balance 1906U ‘Willful Bias’ pack dropt op 8 juli 2024 bij Social Status, APB, Prosper en A Ma Maniére. Bekijk de officiële beelden van de sneakers hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Social Status x New Balance 1906U
Social Status x New Balance 1906U