Upcoming

Puma RS-X ‘Hard Drive’

29 juli 2019 15:46
Puma RS-X ‘Hard Drive’

Puma heeft nogmaals het RS-X model een update gegeven om zo een nieuwe opvallende stijl te creëren. De Puma RS-X ‘Hard Drive’ is uitgerust over de nieuwste technologie.

Het bovenwerk van de sneaker is voorzien van mesh met overlays die over verschillende materialen beschikken. Er wordt gebruik gemaakt van panelen van mesh, textiel en rubber die elkaar afwisselen en zo zorgen voor een goede luchtdoorstroming. Het grijze bovenwerk wordt gecompenseerd door geel/groene, rode en zwarte kleuren. Het logo van Puma is voorzien van technologie geïnspireerde details. De sneaker rust op een chunky witte zool.

Technologie Puma RS-X ‘Hard Drive’
De schoen is uitgerust met Puma RS-X technologie branding op de tussenzool. De bouw van de sneaker is oorspronkelijk ontworpen voor hardlopers in de jaren 80. Tegenwoordig is de sneaker gemoderniseerd en beschikt het over Puma’s Running System-technologie. De rubberen zool biedt comfort en zorgt voor kracht bij elke stap. Het plastic detail op de hiel zorgt ervoor dat je de sneaker eenvoudig uit-en aan kan trekken.

De Puma RS-X ‘Hard Drive’ is vanaf nu beschikbaar. Scroll verder naar beneden om de foto’s te bekijken. Niet helemaal je ding? Check dan >> Nieuwe colorway op de Nike Air Max 270 React.


Puma RS-X Hard Drive | 369818-01

Puma RS-X Hard Drive 'Galaxy Blue'

369818-01 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders
Featured image by: 43Einhalb

The Turnover