Skip to content
Newsfeed

Profiteer van hoge kortingen in de End of Season Sale bij Asphaltgold

29 januari 2024 18:00
Profiteer van hoge kortingen in de End of Season Sale bij Asphaltgold

Bij Asphaltgold profiteer je nu van hoge kortingen. De End of Season sale is al een tijdje aan de gang, maar nu profiteer je ook nog eens van 20% korting bovenop sale artikelen. De sale loopt van 29 januari tot 5 februari 2024 12:00 uur. Vergeet niet de kortingscode EOS20 te gebruiken om te profiteren van deze deal.

We mogen dan nog wel midden in de winter zitten, maar kijken nu al uit naar het komende lenteseizoen. Bij de Duitse sneaker retailer Asphaltgold profiteer je nu van hoge kortingen tijdens de End of Season sale. In deze sale vind je alle winterartikelen van afgelopen seizoen, nu voor een lage prijs.

Met merken als Nike, adidas, New Balance, ASICS en vele meer is Asphaltgold dé plek voor het scoren van nieuwe sneakers. Met de kortingscode EOS20 profiteer je nu ook nog eens van een extra 20% korting op alle sale artikelen. De kortingscode loopt tot 5 februari 2024 12:00 uur, dus wees er snel bij!

De kortingscode heeft geen minimale bestelwaarde. Bekijk hieronder enkele artikelen uit de sale. Mocht je liever direct naar de sale gestuurd worden, klik dan op de knop hieronder. Houd de Sneakerjagers Sale Guide in de gaten voor de laatste deals en steals.