Skip to content
Brand

Populaire adidas chunky sneakers: welke look kies jij?

29 januari 2024 09:35
Populaire adidas chunky sneakers: welke look kies jij?

Chunky sneakers – een term die in 2023 bijzonder populair werd. Chunky sneakers staan bekend om hun opvallende, ‘chunky’ design met dikke zolen en zijn niet meer weg te denken uit de sneakercultuur. Als je nog op zoek bent naar een chunky of bold silhouet van het merk met de Three Stripes, dan ben je hier aan het juiste adres, want vandaag laten we je een aantal van de populairste adidas chunky sneakers zien!

Populaire adidas chunky sneakers

adidas Gazelle Bold – IE0420

Op dit moment is de Gazelle Bold een van de meest trendy sneakers. Het ontwerp is direct geïnspireerd op de jaren 60 en staat bekend als een ware klassieker. Dit silhouet is voorzien van een driedelige platform middenzool, elk deel met het iconische adidas Trefoil-logo. Wat dit specifieke model onderscheidt van andere ontwerpen, is het suède bovenwerk.

adidas Ozmillen – IF6569

De adidas Ozweego is al sinds eind jaren 90 een echte klassieker. Dit silhouet heeft metallic overlays, een bovenwerk van mesh en Adiplus demping.

adidas Platform Slides

Deze adidas plateau slippers zijn misschien DE must-have voor de zomer van 2024 en je vindt ze nu zelfs afgeprijsd bij adidas. Voor welke kleur ga je?

adidas Forum Bold – IG8666

De adidas Forum Bold is ook een van de platform klassiekers van adidas. Met de verhoogde zool kun je je stijl naar een hoger niveau tillen!

adidas Grand Court Platform – IE1092

Als je deze adidas Grand Court aantrekt, voel je de sfeer op de tennisbaan. Het silhouet komt uit de jaren 70 en past dankzij het eenvoudige ontwerp bij alle outfits.

adidas Ozelia – H04251

De adidas Ozelia is een futuristisch silhouet dat reflecteert in het donker. Dankzij de dikke zool is de kick super comfortabel.

adidas Forum Bold – IG0270

Deze colorway van de adidas Forum Bold is perfect voor de lente – de aardetinten passen bij elke outfit. Je vindt hier ook de typische grove zool.

adidas Gazelle Bold – ID3739

We eindigen ons overzicht met nog een adidas Gazelle Bold. Deze is er in een super leuke kleurstelling met bijpassende veters in het roze.

Bij adidas zelf vind je een groot aanbod aan chunky sneakerstijlen – meer dan 250 silhouetten wachten hier op je! Klik op de button hieronder om het hele assortiment te bekijken!

Je kunt meer sneakerinspiratie vinden in ons nieuws.