Skip to content
Staff Picks

De populairste en comfortabelste adidas sneakers van dit moment

8 juni 2023 20:33
De populairste en comfortabelste adidas sneakers van dit moment

De sneakers van adidas staan bekend om hun tijdloze designs waarin comfort centraal staat. Het merk met de welbekende drie strepen is sinds zijn oprichting in 1949 niet meer weg te denken uit de sneaker community. Silhouetten als de Rivalry Low, Samba en Campus 00s lijken anno 2023 terug te komen. We vertellen je hier welke sneaker je het beste kunt scoren wanneer je op zoek bent naar een comfortabel paartje.

adidas Rivalry Low

adidas Rivalry Low
Beeld Asphaltgold
adidas Rivalry Low

De adidas Rivalry Low kwam in 1986 op de markt. Het model werd in samenwerking met basketbalspeler Patrick Ewing geïntroduceerd en was in de eerste jaren met name een hit op het basketbalveld. De sneaker is gemaakt met stevig, premium leer en is gevoerd bij de kraag. Dit maakt de Rivalry Low ook nog eens een comfortabel paartje.

De sneaker is bij verschillende retailers te verkrijgen. Bekijk de beschikbare colorways in onze releasekalender. Mocht je meer over de adidas Rivalry Low willen weten, bekijk dan onze FAQ.

adidas Samba

adidas Samba
Beeld Asphaltgold
adidas Samba

De adidas Samba is terug van weggeweest. Het tijdloze silhouet werd in 1949 geïntroduceerd en was ontworpen voor indoor voetbal. De sneaker heeft een retro uitstraling en is goed te combineren in diverse outfits. Het model heeft redelijk een platte zool, dus is misschien niet ideaal voor hardlopen. Het soepele leer maakt het daarentegen wel een zeer comfortabele schoen.

Bekijk de diverse adidas Samba colorways in de releasekalender.

Campus 00’s

adidas Campus 00s
Beeld Sneakersnstuff
adidas Campus 00s

Een andere comfortabele adidas sneaker, is de Campus 00’s. Het model heeft een chunky design en komt met een dikke tong. Het gewatteerde bovenwerk zorgt er niet alleen voor dat je warm en droog blijft tijdens de regenachtige dagen, maar zorgt ook voor comfort.

De stevige buitenzool maakt de sneaker het ideale model voor activiteiten als skaten of basketballen, de sport waarvoor het model in eerste instantie voor ontworpen was.

Bekijk de verschillende colorways van de adidas Campus 00’s hier.

Stan Smith

adidas Stan Smith
Beeld adidas
adidas Stan Smith

De adidas Stan Smith is een echte klassieker. De sneaker werd in samenwerking met tennisspeler Stan Smith ontworpen en verscheen in 1965 voor het eerst op het tennisveld. Het model heeft een comfortabel voetbed en is gemaakt met soepel leer. Het tijdloze design maakt de adidas Stan Smith een onmisbare sneaker in je schoenenkast.

adidas Superstar

adidas Superstar
Beeld Asphaltgold
adidas Superstar

Een andere klassieker uit de adidas collectie, is de adidas Superstar. De sneaker werd in de jaren 70 geïntroduceerd als een basketbalschoen, maar werd al snel omarmd door verschillende subculturen, waaronder de hiphop scene. De welbekende Shell-toe werd gedragen door hiphopgroep RUN D.M.C. en werd ook naast het basketbalveld een groot succes.

De Superstar is gemaakt van premium leer. De Shell-toe geeft de sneaker stevigheid en maakt het een geschikte schoen voor dagelijks gebruik. We raden je het alleen niet aan om te sporten in de sneaker, daar kun je beter de modellen uit de adidas NMD R1 lijn voor gebruiken.

NMD R1

adidas NMD R1
Beeld adidas

De adidas NMD R1 is een van adidas comfortabelste modellen. De sneaker komt met de welbekende Boost-demping en heeft een mesh bovenwerk. Het model is licht van gewicht en heeft sinds zijn eerste release al meerdere varianten mogen ontvangen.

De adidas NMD R1 is gemaakt met gerecyclede materialen en heeft een tijdloos design. Perfect voor diverse sportactiviteiten, is de adidas NMD R1 zeker een must voor in je sneakerkast. Bekijk de beschikbare colorways via de knop hieronder.

adidas Ozweego

adidas Ozweego
Beeld adidas
adidas Ozweego

Een ander comfortabel silhouet uit de adidas collectie, is de adidas Ozweego. De sneaker heeft een opvallend, chunky design en gebruikt verschillende technologieën die de sneaker comfort geven. Het bovenwerk is van ademend mesh en heeft suède elementen gekregen.

De Ozweego komt met een EVA-middenzool met Adiprene-demping. Met extra ondersteuning bij de voorvoet en hiel is de Ozweego en perfect model voor sportactiviteiten en dagelijks gebruik.

Ultraboost serie

adidas Ultraboost 1.0
Beeld Asphaltgold
adidas Ultraboost 1.0

We sluiten onze picks met de beste en comfortabelste adidas sneakers van dit moment af met de Ultraboost serie. De serie werd geïntroduceerd met de Ultraboost 1.0, een model dat nog altijd een favoriet bij velen is. De Ultraboost serie wordt gekenmerkt door de Boost-technologie in de zool, wat voor demping en comfort zorgt.

De Ultraboost 1.0 en zijn opvolgers zijn een van adidas’ comfortabelste sneakers en zijn voor zowel dagelijks gebruik, als sport activiteiten een goede keuze. Bekijk de beschikbare colorways van de Ultraboost 1.0 via de knop hieronder.

Dit zijn volgens ons de comfortabelste sneakers bij adidas die ook nog eens een tijdloos design hebben. Mocht je meer van dit soort nieuwsberichten lezen, bekijk dan onze nieuwspagina. Als altijd, houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste releases.