Skip to content
Upcoming

Nike Air Max Viva: een stoere dames sneaker

16 februari 2021 20:24
Nike Air Max Viva: een stoere dames sneaker

De Air Max Viva is misschien niet het meest populaire model van Nike, maar verdient zeker de nodige aandacht! De sneaker is super stoer en geeft je outfit een extra boost. Twee nieuwe colorway’s van het model staan voor ons klaar! Beide paartjes beschikken over ruige details en een camouflage patroon op de hiel.

Een ‘Iron Grey’ en roze ‘Maroon’ model zijn binnenkort verkrijgbaar voor Nike Members. Ben je nog geen Member? No stress. Maak je Nike account hier aan en shop de sneakers!

Nike Air Max Viva Women's
DB5268-002
Nike Air Max Viva Women's
DB5268-003

De twee colorways van de Air Max Viva, zijn onderdeel van de Air Max voorjaarscollectie. Al sinds 1987 is de Air Max ongekend populair en dat wil Nike graag vieren. Dit doen ze door middel van deze te gekke sneakers! Niet alleen de Air Max Viva is onderdeel van de Air Max voorjaarscollectie 2021. Ook de Air Max 2090 EOI en de VaporMax Evo gaan we binnenkort terug zien!

Nike Air Max Viva Women’s

“Designed with every women in mind.” De Air Max beschikt over verschillende materialen en heeft veel toffe details. Zo zijn er 2 paar veters toegevoegd op het bovenwerk, voor een stoere look. Op de teen zien we een geborduurde mini swoosh, terwijl de normale swoosh is gemaakt met suede. De ruige zool beschikt over spikkeltjes en een grote Air Unit in de hiel. Op de hiel zien we ook een camouflage patroon.

Nike Air Max Viva 'Maroon'

DB5268-003 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Viva 'Iron Grey'

DB5268-002 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

De sneakers en zijn details bekijk je nog een keertje goed onderaan dit blog! De Nike Air Max Viva ‘Maroon’ is al verkrijgbaar voor Nike Members. De ‘Iron Grey’ colorway verwachten we op donderdag 18 februari 2021 te droppen. De sneakers hebben een prijskaartje van €130 en zijn te krijgen via Nike . Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten, om nooit een release te missen! We keep u updated!

Nike Air Max Viva Women's
Nike Air Max Viva Women's