Skip to content
Editorial

Met KLEKT USED kun je gebruikte sneakers (ver)kopen

1 september 2021 10:00
Met KLEKT USED kun je gebruikte sneakers (ver)kopen

KLEKT kondigt hun nieuwe programma KLEKT USED aan. Hiermee willen ze naast deadstock sneakers, ook gebruikte sneakers doorverkopen. In het verleden begon KLEKT als marktplaats waar mensen hun gebruikte sneakers konden kopen en verkopen. Nu gaan ze eindelijk terug naar hun oorsprong. Wederom kun je je tweedehands sneakers online zetten bij KLEKT. Dezelfde service en authenticatie wordt geregeld wanneer er een aankoop wordt gedaan. Verder is er ook een nieuwe service die is toegevoegd. Bekijk hieronder wat er nieuw is aan KLEKT USED.

KLEKT EU

KLEKT is één van de grootste sneaker marktplaatsen van Europa. Het is een online platform dat in 2013 is opgericht. Zoals hierboven benoemd, begon het als een marktplaats waar gebruikers vintage sneakers konden kopen en verkopen. Een aantal jaar later, in 2018, werd het bedrijf overgenomen door Undercover Brothers, die ook eigenaar is van Crep Protect. Tegenwoordig is KLEKT uitgebreid in heel Europa, waar deadstock sneakers worden verkocht en gecontroleerd door authenticatiecentra in het VK en Nederland.

klekt used

Crep Protect

Crep Protect is het snelst groeiende merk voor sneakerverzorging ter wereld. Het merk is nu verkrijgbaar in meer dan 52 landen over de hele wereld. De schoonmaak en verzorgingslijn bestaat uit verschillende items waaronder schoonmaakdoekjes, protection spray, schoonmaakmiddel en nog veel meer. Met alle producten zorg je ervoor dat je sneakers altijd beschermd zijn en er super clean uit zullen zien.

crep protect
Images by KLEKT

KLEKT USED

Alle gebruikte schoenen die verkocht worden, worden naar KLEKT gestuurd. Hier krijgt elk paar een strenge authenticatie, uitgevoerd door experts. Tijdens de controle wordt er gecheckt of de sneakers legitiem zijn. Daarnaast krijgt het paar een goede opfrisbeurt met de items van Crep Protect.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Check dan dagelijks onze newsfeed via de Sneakerjagers app. Vergeet niet om ook onze socials te volgen via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers).

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date