Skip to content
Upcoming

We verwelkomen Klekt in Nederland!

22 januari 2021 00:02
We verwelkomen Klekt in Nederland!

Klekt is in Nederland aangekomen! Scroll direct naar beneden voor de exclusieve Sneakerjagers x Klekt kortingscode, of lees verder voor meer informatie over de werking van Klekt!

Wat is Klekt?

Klekt is in 2013 opgericht door Heiko Lanzke en Marius Obiegala en is een Europese marktplaats die kopers en verkopers van sneakers uit de hele wereld met elkaar verbindt. Hoewel Klekt gevestigd is in Keulen, Duitsland, hebben ze begin januari 2021 een locatie geopend in Nederland. Dit betekent een snellere verzending voor Nederlandse kopers! Pluspunten!!

Hoe koop ik op Klekt?

Kopen is heel eenvoudig – je kiest en koopt een paar sneakers, dan stuurt de verkoper je paartje naar Klekt. Zij controleren dan de sneaker op authenticiteit en/of eventuele gebreken, en zij sturen het paartje na goedkeuring door naar jou! Zo weet je dat je aankoop in goede handen is!

Wat gebeurt er als schoenen niet door de authentificatie komen?

Authenticatie neemt tot 2 werkdagen in beslag, en als de sneakers het proces niet met succes doorstaan, wordt de bestelling geannuleerd en wordt de koper terugbetaald. Klekt’s authenticatie officieren zijn experts, en elk item wordt geïnspecteerd door meerdere leden van het team om de authenticiteit te garanderen. Alleen items die zijn vastgesteld als 100% authentiek worden verzonden naar de kopers!

Hoe verkoop ik op Klekt?

Zolang je in de EU woont, kun je verkopen. U heeft ook een PayPal-rekening nodig.

Zodra je sneakers zijn verkocht, moet je de verkoop binnen 24 uur bevestigen. U heeft dan nog 48 uur de tijd om de sneakers naar Klekt te verzenden met behulp van een gratis verzend- en traceeretiket. Zij zullen dan het item controleren, doorsturen naar de koper en uw betaling verwerken. Heel makkelijk!

Wat kan ik op Klekt verkopen?

U kunt alleen ‘deadstock’ sneakers verkopen, die zijn gedefinieerd als ongedragen en compleet met de originele doos. Dit kan onder andere zijn: extra veters, speciale verpakkingen, fabrikant-etiketten enz. Tweedehands of versleten sneakers worden niet geaccepteerd!

Hoe werken Klekt’s honoraria?

De verwerkingskosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Het enige extra bedrag dat je betaalt zijn de verzendkosten. U weet dus precies hoeveel een paar sneakers u vooraf kost!

Waar levert Klekt?

Je kunt vanuit elk land ter wereld winkelen! Ze leveren wereldwijd!

Hoe lang duurt de levering van Klekt?

Hoewel de levertijd afhankelijk is van hoe snel de verkoper het product naar Klekt verzendt en hoe lang de authenticatie duurt, ligt de levertijd normaal gesproken tussen de 7 en 12 werkdagen. In de EU is de levering dan tussen 3 en 5 werkdagen na verzending. Maar nu ze een magazijn in Nederland hebben, kunt u verwachten dat de levertijd net iets sneller zal zijn!

Douanekosten

Als je een koper uit de EU bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over extra invoerrechten of belastingen. Wanneer men zich buiten de EU bevindt, dient men bij de lokale jurisdictie te informeren naar eventuele aanvullende invoerrechten en belastingen.

De Klekt App

Je kunt de Klekt App downloaden om op de hoogte te blijven van hun nieuwste sneaker releases. Je zult exclusieve aanbiedingen kunnen zien en je artikelen sneller kunnen uploaden voor de verkoop! Beschikbaar om te downloaden voor zowel iOS als Android.

Exclusive kortingscode!!

Om hun verhuizing naar Nederland te vieren, geven wij jullie een exclusieve 10% kortingscode die je vanaf vandaag tot middernacht op zondag 24 januari bij Klekt kunt gebruiken! Gebruik de code SNEAKERJAGERS10 bij het afrekenproces om je korting te krijgen!

Vergeet niet een oogje in het zeil te houden op onze releasekalender voor de nieuwste sneaker releases, en volg onze Instagram voor meer sneaker nieuws!