Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 By You optie is weer terug

18 maart 2024 13:00
De Nike Air Max 1 By You optie is weer terug

Wees er snel bij voordat ze weer zijn uitverkocht! Bij Nike kun je nu je eigen colorway van de Nike Air Max 1 samenstellen met de By You optie. Voorheen kon je je creativiteit in de vrije loop laten op verschillende modellen als de Dunk High en de Air Force 1. Nu heeft Nike ook het Air Max 1 silhouet aan deze collectie toegevoegd.

Met het By You-programma heb je de mogelijkheid om de sneaker volledig naar jouw wens aan te passen, zodat deze perfect bij je eigen smaak past.

Met de Nike By You optie heb je de mogelijkheid om de ontwerper te zijn van je eigen sneaker. Pas de kleuren en materialen van de sneaker aan naar jouw smaak en creëer je droom sneaker. De Nike By You optie is exclusief voor Nike Members beschikbaar. Naast de By You mogelijkheid profiteer je als Nike Member ook van diverse acties, promoties en voordelen.

Let op! Je moet dus een Nike Member zijn om de Air Max 1 aan te kunnen schaffen op de Nike website. Mocht je nog geen lid zijn van Nike, schrijf je dan snel gratis in en profiteer van unieke deals. Klik op de knop hieronder en bekijk de voordelen!

De Nike Air Max 1 is een van de meest iconische sneakers in de sneakerwereld. Het model bekend staat om zijn veelzijdige stijl, comfortabele pasvorm en uitgebreide scala aan kleurstellingen. En nu heb je de mogelijkheid om je eigen unieke colorway te scoren.

Deze sneaker is volledig aanpasbaar gemaakt, waardoor je zo expressief kunt zijn als je zelf wilt. Naast normaal leer op de sneaker kun je ook kiezen voor metallic leer om zo je sneaker een chique uitstraling te geven. Daarnaast kun je zelfs je sterrenbeeld op het design plaatsen!

De mogelijkheden zijn eindeloos om een unieke en persoonlijke sneaker te creëren die jouw stijl en creativiteit weerspiegelt. Ontwerp nu je eigen Nike Air Max 1 op de Nike website via de knop hieronder. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden om zo geen enkele sneaker release meer te missen!