Skip to content
Brand

Deze sneakers vind je exclusief bij JD Sports

24 maart 2024 11:29
Deze sneakers vind je exclusief bij JD Sports

Wil je jezelf onderscheiden van de massa? Ontdek dan deze exclusieve sneaker colorways, alleen verkrijgbaar bij JD Sports! Met deze unieke collectie geef je jouw look een persoonlijk tintje en zet je een trend die je nergens anders zult vinden.

Bij JD Exclusive vind je een breed scala aan topmerken zoals Nike, adidas, PUMA, Reebok en meer. Dus of je nu op zoek bent naar tijdloze stijlen, trendy designs of innovatieve looks, JD Sports heeft voor elk wat wils!

Heb je een colorway gevonden die perfect bij jouw stijl past? Klik dan op de afbeelding of knop voor meer informatie.

JD Exclusive – New Balance

New balance is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en comfortabele sneakers. Met een focus op functionaliteit en stijl biedt New Balance een breed scala aan modellen die zowel tijdloos als eigentijds zijn.

New Balance 9060

New Balance 2002R

New Balance 327

JD Exclusive – Nike

Nike is een van de meest vooraanstaande merken in de sneakerindustrie, met een lange geschiedenis van innovatie en stijl. Of je nu op zoek bent naar een sneaker met een tijdloze uitstraling of een model dat de nieuwste trends volgt, Nike biedt een uitgebreide collectie die voldoet aan de eisen van elke sneakerliefhebber.

Nike Air Force 1

Nike Air Max 90

Nike Dunk

JD Exclusive – adidas

Als we het hebben over toonaangevende merken, mag adidas ook zeker niet ontbreken! En of je nu op zoek bent naar een casual sneaker voor dagelijks gebruik of een prestatiegerichte sportschoen, adidas heeft voor ieder wat wils!

adidas Handball Spezial

adidas Gazelle

adidas ZX 750

JD Exclusive – PUMA

Met een focus op zowel stijl als functionaliteit, biedt PUMA een breed scala aan sneakers die zowel trendy als comfortabel zijn. Neem een kijkje tussen de innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen:

PUMA Future Rider Perforated

PUMA Scend Pro

JD Exclusive – Reebok

Sinds de oprichting in 1958 heeft Reebok een revolutie teweeggebracht in de sneakerindustrie door voortdurend te streven naar vooruitgang en vernieuwing. Hun uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan stijlen, van klassiekers tot baanbrekende modellen.

Reebok Classic Leather

Reebok Club C 85

JD Exclusive – Fila

Fila combineert klassieke ontwerpen met moderne accenten, waardoor ze zowel retro als eigentijds zijn. Met een focus op comfort en stijl, biedt Fila een diverse collectie sneakers die geschikt zijn voor alle sneakerheads!

Fila Corda

Fila Heroics

Fila RGB Fuse

Dit waren alle JD Exclusive sneakers. Heb je jouw nieuwe favoriete paar gevonden? Mocht je meer inspiratie willen opdoen, neem dan snel een kijkje op de website van JD Sports!