Skip to content
Staff Picks

De 10 meest opvallende Nike Air Force 1 ’s op StockX

1 januari 2023 16:03
De 10 meest opvallende Nike Air Force 1 ’s op StockX

De Nike Air Force 1 is het populairste model op StockX. Dit komt omdat het silhouet gemakkelijk te herkennen is. Door de jaren heen zijn er veel verschillende varianten van de AF-1 uitgebracht. Nieuwe kleuren, nieuwe materialen en nieuwe samenwerkingen hebben van deze sneaker een iconisch paar gemaakt.

The Nike Air Force 1 is one of the most popular sneaker models ever and this is also evident in the range at StockX. First released in 1982, over the years many different variations, new colours, materials and several collaborations have made this sneaker an icon.

1. Nike Air Force 1 Low ’07 ‘White’ | CW2288-111

De populairste AF1 bij StockX is de volledig witte kleurstelling. Dit paar is vaak uitverkocht omdat het zo gewild is. De bovenkant is gemaakt van leer. De zool is ook helemaal wit. Dit is een paar dat bij alle outfits past.

Nike Air Force 1 Low '07 'White'

2. Nike Air Force 1 Low Supreme ‘White’ | CU9225-100

De tweede meest populaire colorway is bijna hetzelfde als de nummer één. Deze is ook helemaal wit en het bovenwerk is ook van leer. Op de hiel staat het rode Supreme logo, want dit paar is een samenwerking tussen deze twee merken.

Nike Air Force 1 Low Supreme 'White'

3. Nike Air Force 1 Low ’07 ‘Black’ | CW2288-001

De Nike Air Force 1 Low ’07 ‘Black’ heeft zoals de naam al zegt een zwarte look. Zowel het leren bovenwerk als de tussenzool en de buitenzool hebben de zwarte kleur gekregen. Ook dit paar is erg populair, maar niet zo populair als het witte exemplaar.c

Nike Air Force 1 Low '07 'Black'

4. Nike Air Force 1 Low Supreme ‘Black’ | CU9225-001

Natuurlijk hebben Nike en Supreme ook een zwart exemplaar uitgebracht. Het uiterlijk van dit paar is bijna hetzelfde als de klassieke zwarte colorway. Net als op de witte versie staat het Supreme logo op de hiel om de samenwerking te benadrukken.

Nike Air Force 1 Low Supreme 'Black'

5. Nike Air Force 1 Low ’07 QS ‘Purple Skeleton’ | CU8067-500

De Nike Air Force 1 Low ’07 QS ‘Purple Skeleton’ is speciaal ontworpen voor Halloween. Het bovenwerk is gemaakt van leer en is uitgevoerd in paars. Op de zijkant staat een röntgenfoto van de voet. Zo lijkt het alsof een skelet de sneaker draagt. De zool is glow in the dark.

Nike Air Force 1 Low '07 QS 'Purple Skeleton'

6. Nike Air Force 1 Low LX UV Reactive | DA8301-100

De Nike Air Force 1 Low LX UV Reactive heeft een bijzonder uiterlijk. Op het eerste gezicht lijkt het paar wit met zeer lichte pastelkleuren. Zodra je met de sneaker naar buiten stapt, veranderen de kleuren van het bovenwerk. De tussenzool en de buitenzool veranderen niet van kleur.

Nike Air Force 1 Low LX UV Reactive
Nike Air Force 1 Low LX UV Reactive

7. Nike Air Force 1 Low ’07 ‘Black Swoosh’ | CT2302-100

De Nike Air Force 1 Low ’07 ‘Black Swoosh’ heeft een wit bovenwerk. Het leer op het bovenwerk is wat ruwer en heeft een lichte textuur. De Swoosh en heeltab vallen meteen op als je naar dit paar kijkt omdat ze zwart zijn. Het merk op de tong is ook zwart.

Nike Air Force 1 Low '07 'Black Swoosh'

8. Nike Air Force 1 Low LX ‘Lucky Charms’ | DD1525-100

De Nike Air Force 1 Low LX ‘Lucky Charms’ is een damesexclusief. Het bovenwerk van deze sneaker is volledig in het wit. Aan de zijkant onder de kraag zit een gouden ketting. Aan deze ketting zitten verschillende bedeltjes die te maken hebben met Nike.

Nike Air Force 1 Low LX 'Lucky Charms'

9. Nike Air Force 1 Low ‘Space Jam’ | DJ7998-100

De Nike Air Force 1 Low ‘Space Jam’ heeft een uniek bovenwerk. Het bovenwerk is gemaakt van leer en is uitgevoerd in het wit. De heeltab en de Swoosh zijn bedekt met een lichtblauwe kleur. Aan de zijkant van de Swoosh zit een patch met Bugs Bunny die basketbal speelt.

Nike Air Force 1 Low 'Space Jam'

10. Nike Air Force 1 Low ‘Siempre Familia’ | DO2157-816

We sluiten de tien meest gewilde Air Force 1’s bij StockX af met de Nike Air Force 1 Low ‘Siempre Familia’. Dit model is speciaal ontworpen voor de Mexicaanse feestdag Dia de los Muertos. Het bovenwerk is bedekt met decoratieve prints die deze feestdag weerspiegelen.

Nike Air Force 1 Low 'Siempre Familia'

Let op: de laagste vraag kan variëren per maat en per uur.

Bijgewerkt 02/01/2023