Skip to content

Saucony Hurricane

1 resultatenPagina 1 van 1

Saucony Hurricane Sneakers

De Saucony Hurricane staat bekend om zijn stabiliteit en ondersteuning en is een populaire serie hardloopschoenen voor hardlopers met overpronatie of die meer ondersteuning nodig hebben. Voor hardlopers die neigen naar overpronatie heeft de serie stabiliteit en ondersteuning, een mediale stang aan de binnenkant van de tussenzool om overpronatie onder controle te houden, dempingtechnologie voor comfort, schokabsorptie en een duurzame constructie voor gebieden die na verloop van tijd slijtage zullen ondervinden.

De Saucony Hurricane serie heeft door de jaren heen verschillende iteraties ondergaan, met bijgewerkte technologieën en ontwerpverbeteringen. Lopers met verschillende niveaus van overpronatie kunnen kiezen uit verschillende ondersteuningsniveaus in de serie. Daarnaast hebben veel modellen een bovenwerk van ademend mesh voor een koele, comfortabele loop en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze kunnen worden gebruikt voor training en wedstrijden, en sommige versies zijn geschikt voor wedstrijden op basis van de voorkeuren van de loper.

Is de Saucony Hurricane goed voor platvoeten?

Hoewel het goed voelt om geen steun in de voetholte te hebben, zal je lichaam je dankbaar zijn voor het kiezen van een schoen met steun in de voetholte. Je zult merken dat de Saucony Hurricane het beste model voor platvoeten is van alle modellen op de markt.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date