Skip to content

Reebok Workout

27 resultatenPagina 1 van 1

Reebok Workout

De Reebok Workout is altijd een populaire sneaker geweest. Dit komt vooral doordat hij erg comfortabel is en daarnaast ook relatief goedkoop. Dat de sneaker populair is geweest is te merken ook. Hij is namelijk sinds 1986 constant in productie geweest. 

Fitness sneaker

Reebok staat natuurlijk bij veel mensen bekend als het merk voor het fitnessen. Zeker in de jaren 80 en 90 was het merk onwijs populair. Zeker met de Reebok Freestyle. Maar wat veel mensen niet weten is dat de Reebok Workout Reebok’s eerste sneaker was om de fitness markt voor mannen te veroveren. De sneaker was dan ook geschikt voor gewichtheffen, joggen en andere oefeningen. 

Door de jaren heen

Door de jaren heen zijn er veer verschillende versies geweest van de Workout. Zo is de outsole van de sneaker verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Toch blijft de gumsole het meest populair. Dit komt uiteraard door de klassieke uitstraling. Ook het bovenwerk is uitgekomen in verschillende soorten en kleuren. Bijvoorbeeld een bovenwerk compleet gemaakt van mesh of compleet in camouflage kleuren.