Skip to content

De PUMA Cali

De Cali collectie is geïnspireerd op de iconische PUMA California uit de jaren 80 en is een moderne versie van het klassieke ontwerp. PUMA Cali is een tijdloze sneaker die is ontworpen om je casual outfits te verbeteren met zijn stijlvolle kenmerken en relaxte Californische vibe.

Iconische samenwerking

Sinds de release in 2018 heeft de Cali-collectie het publiek weten te boeien door het brede scala aan kleurstellingen en de samenwerking met modesupermodel Winnie Harlow in een campagne die is ontworpen om vrijheid, authenticiteit en zelfvertrouwen te vieren.

Laatste nieuws

Alles lezen

Technologie en ontwerp

Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, suède en synthetisch combineert het bovenwerk streetstyle chic met ademend vermogen dankzij de geperforeerde toebox. De hoge rubberen zool verlengt de houding en biedt tractie.

De veelzijdigheid van de sneaker wordt geleverd door de mix van kleuren die in het ontwerp zijn gebruikt. De gebruikelijke witte of zwarte basis wordt geaccentueerd met kleurrijke overlays, waardoor de sneaker gemakkelijk te integreren is in elke casual outfit.

Het Cali Court-model

De klassieke PUMA Cali sneaker is de populairste in de Cali collectie. Naast de klassieke Cali is de Cali Court een tennisschoen die is ontworpen om de beste prestaties te leveren en tegelijkertijd je outfit trendy te houden.