Skip to content

Nike Air Max BW 'White Violet'

DN4113-101
74% upvoted
16 februari 2022 13:22

Nike Air Max BW komt binnenkort terug met ‘White Violet’ colorway

Nike Air Max BW komt binnenkort terug met ‘White Violet’ colorway

Nike komt met een nieuwe colorway voor de Nike Air Max BW, de ‘White Violet’. Wat gelijk opvalt is dat deze sneaker hetzelfde colour palette heeft als de ‘Persian Violet‘, die een comeback maakte in 2021. Wanneer de ‘White Violet’ exact zal releasen is helaas bij ons nog niet bekend, wel wordt verwacht dat deze dit jaar, 2022, zal uitkomen.

De ‘White Violet’ releasde als een Reverse Persian voor het eerst in 1991, de laatste Reverse Persian retro komt uit 2008. Het grootste verschil met de ‘Persian Violet’ is dat de de ‘White Violet’ een witte basis heeft in plaats van zwart.

De schoen heeft een witte midsole met Air Max branding op de heel. De kleur ‘Persian Violet’ is gebruikt voor de details en de swoosh. De mudguards zijn zwart.

De materialen die voor deze sneaker zijn gebruikt is een perfecte mix van mesh en leer. Natuurlijk is ook de Big Window in alle glorie terug te zien.

Er is bij ons helaas nog niet bekend wanneer de Nike Air Max BW ‘White Violet’ exact zal releasen. Wel verwachten wij dat deze dit jaar, 2022, nog zal uitkomen. Hou vooral onze release kalender in de gaten voor updates!

Nike Air BW Violet
Nike Air BW White Violet
Air BW Violet
Nike Air BW White
Nike Air Violet White
Nike Air Violet White
Neus Nike Air BW Violet
Nike Air BW Violet Details
Nike Air BW Violet support
Door: Mariëlle
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeDN4113-101
MerkNike
ModelNike Air Max BW
ColorwayWhite/Persian Violet/Black
KleurMulticolor
DoelgroepMannen
Releasedatum01-03-2022
Beoordeling7.4 / 10 (219 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Nike Air Max BW 'White Violet' gaat gekleed in het bekende kleurenschema dat bestaat uit Wit, Persian Violet en Zwart, alleen zijn de kleuren in dit geval anders ingedeeld. Ook deze Nike Air Max BW is gemaakt van een mix van mesh en leren materialen met een witte basis die voorzien van zwarte mudguards en rubberen buitenzolen. De Persian Violet accenten knallen van het wit af, wat de sneaker OG-vibes geeft. De witte tussenzool met de Big Window maakt het ontwerp af.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date