Skip to content

De New Balance 1906R

Met zijn retro-geïnspireerde esthetiek en moderne sneaker technologie, de New Balance 1906R maakte een belangrijke update aan New Balance line-up.

New Balance's hardloopschoenen, met name de late jaren 2000 ontwerpen, zijn de inspiratie voor de New Balance 1906R. Als een eerbetoon aan de klassieke hardloopschoenen uit die tijd, de 1906R herleeft die elementen met een eigentijdse twist, met moderne technologie en materialen.

Met zijn strakke design en comfort, de 1906R werd een populaire keuze onder sneaker liefhebbers en casual dragers.

New Balance 1906R beige on feet

New Balance 1906R design

New Balance 1906R Ontwerp

Met een gestructureerde esthetische en duurzaamheid van mesh, suède en synthetische stoffen, de bovenste van de New Balance 1906R is een meesterlijke mix van design en functionaliteit.

In aanvulling op de handtekening 'N' logo, is de tussenzool bekleed met ABZORB en N-energy demping, die superieure schokabsorptie en ondersteuning biedt, of u nu hardloopt of niet.

Dankzij de Stability Web-technologie zorgt de schoen voor optimale ondersteuning van de voetboog zonder dat de middenvoet doorbuigt. Een reflecterend detail voegt stijl en veiligheid toe bij weinig licht. De enkel beschermende vetersluiting zorgt voor een veilige, verstelbare pasvorm, terwijl een gewatteerde tong en kraag toe te voegen comfort.

De 1906R combineert New Balance traditie met moderne prestaties.

New Balance 1906R Collabs

Thisisneverthat en N.Hoolywood x INVINCIBLE behoren tot de populairste samenwerkingen tot nu toe op het 1906R-model.

Met vervaagde afwerking en distressed mesh bovendeel, de thisisneverthat x New Balance 1906R 'The 2022 Downtown Run' is een samenwerking die aanspreekt voor wie op zoek is naar een retro, versleten look.

The N.Hoolywood x INVINCIBLE x New Balance 1906R 'Grey Swan' transformeert de 1906R in een verfijnde klassieker, als gevolg van een minimalistische maar impactvolle esthetiek, dankzij de fusie van verschillende texturen en tinten.

New Balance 1906R popular collaborations